Şimdi Ara

Yardım lutfen!! T.T T.T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ''Warning Nothing will be rendered
    The reference rendering device was selected.buy your computer only has a reduced-functio nality reference device installed. isntall directX SD to get the full reference device.''
    yardım lutfen T.T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burnaldinho v2 -- 1 Haziran 2007; 11:18:02 >

• directX 9 indir siteden kur
  • DirectX kur Bios'unu güncelleştir diyo
  • off directi indirdim 10 kere kurdum gene olmuyor
  • Bios update'ini yap.
  • o nedir biraz anlatır mısın
  • anakart'ının sitesine gir yada google'da "anakartının adı bios update yaz"
    anlatımı falanda bulabilirsin
    yani anakart'ını günceleştir.
    ekran kartı warmı ? on board mı ?
  • hiç adlarını falan bilmem.ama bi başka siteden 50 mb.lık bi direct buldum benim indirdigim 20 mb.dı belki bu olur
  • olabilir bilgisayarını aç anakart'ının markasına bak yada baktır büyük ihtm. bios update sorun..
    kolay gelsin yine yaz buraya sonuçları.
  • tamam senide yordum kusura bakma sonuçları yazarım ben
  • ya ne guzel 3 ay once oynuyordum format attım sonra da pek bilgi.ye giremedim.off offf keske format atmasaydım
  • Konu yanlış yerde dicem ama kızmayın
  • eger bilgisayar bilgin yerinde degilse -ki buradan oyle gozukuyor- yukaridaki arkadasin bahsettigi gibi BIOS ile oynama..anakart ile oynama..
    cocuk oyuncagi degil onlar, BIOS'u guncellemek o kadar da rahat, basit bir sey degil. kac yillik bilgisayar kullanicilari bile yuklerken tedirgin oluyor.
    sendeki bu hata DirectX hatasi olabilir. once onu guncellestir. sonra ekran kartini guncellestir. ama BIOS ile ellesme..
  • Çokkk haklı bak dinle dinle
  • tamam dedigin gibi yapayım ama directin son surumunu indirdim gene olmadı bu oyun olmuycak gibi
  • director 9 u indir
  • Sorun bios ve anakart güncellenmesi demedi demeyin
  • Direct x SDK versiyonu yazılım geliştiricileri içindir.
    Normal oyuncular için olan sürümü kur.
    Yeni oyunların hepsinin dvd lerinde mevcut.
    Bir de ekran kartının son sürücüsünü kur.
    Ha bu arada ekran kartın ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 1 Haziran 2007; 15:10:12 >
  • ekran kartımı tam olarak bilmiyorum ancak bir onemi var mı bence anakart yada ekran kartından degil çunki 3 ay once aynı bilgisayarda oynuyordum eger 3 ay arasında oyunu oynamak için min. seviye arttıysa onu bilemem
  • hadi yaw 2 kere indirdim bişiler soyleyinde 3.yu indireyim mi indirmiyeyim mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.