BAŞLIKTA BELİRTTİĞİM GİBİ BÖYLE BİR HATA ALIYORUM Bekletilen takaslar, her bir takas teklifinde belirtilen tarihte tamamlanacaktır. Eğer siz bu takasları gerçekleştirmediyseniz veya iptal etmek istiyorsanız, bunu bekleyen tüm takasları iptal ederek gerçekleştirebilirsiniz. Bekleyen takasları iptal etmek 7 günlük bir bekleme süresini başlatacaktır. MOBİL DOĞRULAMAYA GEÇİN DEDİLER GEÇTİM GEÇTİKTEN SONRA BAŞKA BİR TAKAS DENEDİM YİNE AYNI ASKIDA KALDI.. LÜTFEN YARDIM EDİN NE YAPMALIYIM? ELİMDE KALAN DİĞER EŞYALARI KULLANMAK İSTİYORUM AMA YİNE BEKLEME SÜRESİ VERİR DİYE KORKUYORUM AÇIKCASI.
güncel lütfen yardımcı olun :)
++++++++++++
Steam mobil korumaya gecin diyeli asırlar oldu hocam her yaptıgınız trade öncesinde 3 haftadir ekranın yukarısında zaten bir yazi mevcuttur orda da söyle yazmaktadir "ya siz mobil uygulamaya gecin de su scammerlar azalsın biraz.Ondan dolayi bakın ayın 9 unda artık biz bu sistemi getiricez allah askına sunu mobil korumaya alın" adlı yazıları mevcuttu.Eger bunu ayın 2 sinden sonra kurduysanız belli bir bekleme süreniz var eger hala mobil koruma ben kullanmıyorum derseniz de 3 günlük escrow a düsücektir tradeler bu süre zarfında da trade i iptal edebilirsiniz hata değil anlıyacagınız diyebilirim.İyi forumlar.
BLuT91
kullanıcısına yanıt
ben bu gün geçtim hocam yaptığım işlemler sırası ile şöyle doğru mu değil mi yönlendirirseniz. steam programını android telefonuma indirdim ardından id şifre yazdım telefonuma doğrulama smsi geldi onu girdim. guardı tıkladım mobili seçtim. mesela az evvel trade denememde telefonuma bir uyarı geliyor onaylıyormusun diye. olmuş mu sizce artık?
kulaksızfareK
kullanıcısına yanıt
Evet olmuş hocam gerekli adimları dogru yapmıssınız hayırlı olsun.
BLuT91
kullanıcısına yanıt
7 gün mü bekleyeceğiz hocam şimdi? kusurabakmayın başınızı şişirdim :)
kulaksızfareK
kullanıcısına yanıt
pm atıldı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme