Şimdi Ara

Yardım Lütfen Yardım-40'-42' Lcd-Plazma 2500-3000 Ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Haftalardır forumunuzu okumaktayım. Okudukça kafam daha da karıştı şu an tam bir kararsızlık içerisindeyim. Ne alacağımı şaşırdım vallahi. Lütfen yardımcı olur musunuz? Ne alayım?

Daha çok SD uydu yayın, DVD izlenecek zaman geçtikçe Digi Plusta kullanmaya başlayabiliriz.

Şimdiden çok teşekkürler,

• Sd yayını daha fazla kullanacaksanız plazma öneririm.Bu fiyat aalığında alınabilecek en iyi plazma ise panasonic 42pv70.Kesinlikle pişman olmazsınız
  • SD yayını fazla kullanacaksn plazma dogru tercih olacakdır.aradıgın fiyat aralıgında sana tavsyem SAMSUNG PS42Q91H olacakdır kesnlkle.bu modeli gidip inceleyip görmelisin.darty de uygun fiyatlı!mukkeml bi kalite.ama herzmn dedğim gibi teknik veriler senin gözünün gördüğü kaliteden üstün değildir;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: blanchy
    Haftalardır forumunuzu okumaktayım. Okudukça kafam daha da karıştı şu an tam bir kararsızlık içerisindeyim. Ne alacağımı şaşırdım vallahi. Lütfen yardımcı olur musunuz? Ne alayım?

Daha çok SD uydu yayın, DVD izlenecek zaman geçtikçe Digi Plusta kullanmaya başlayabiliriz.

Şimdiden çok teşekkürler,

Haftalardır forumu okumaktayım derken, buna Tv ve Projeksiyon bölümü dahil mi ?

Sorularınıza bakınca sanki bölüme ilk defa uğraşmışsınız gibime geldi de

• Haftalardır forumu okumaktayım derken, buna Tv ve Projeksiyon bölümü dahil mi ?

Sorularınıza bakınca sanki bölüme ilk defa uğraşmışsınız gibime geldi de

Evet dahil, emin olun okuyup araştırmaktan gözlerim ağrıyor artık. Elimde bir çok karşılaştırma listesi var ve işin içinden çıkmayınca bu soruyu sordum. İnsan sürekli şçyle diyor ya 3000 ytl vermişken 3500'de verirsin bir üst modeli alırsın... Derken benim halim içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı... En iyisi sanırım bir kaç mağaza gezip ne alacağıma karar vermek. Yalova gibi bir yerde oturduğum için maalesef bu mağazalara gitmek iş yoğunluğundan bir türlü nasip olmadı. Gidemezsem en sonunda internetten sipariş vereceğim gibi görünüyor.

Bu bölümü yaklaşık 8 aydır takip etmekteyim. İnsan fazla anlamayınca bir şey yazamıyor...

saygılarımla,
    blanchy
  • Bende sizin gibiydim arkadaşım. Uzun uzun araştırdım ve Seg marka 42 inc plazmada karar kıldım migrostan. almamdaki etkenler:

Fiyatı:1400 12 taksit.
    Panel:Samsung
    Görüntü kalitesi:2500-3000YTL lik plazmalardan hiçbir farkı yok.
    Garanti:Arkasında vestel gibi bir firma var.
    Kasa ve kalitesi:İnanın kalite farkı pahalı modellerine göre hiç yok.Kumandasıda aynen kaliteli.

Şimdi bu sonuçlara göre dedim arada 1000YTLden fazla fark var. O yuzden Seg plazmada karar kıldım ve suana kadar oldukça memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.