Şimdi Ara

yardım lütfen yardım edin..!sizin içinde ve bütün KO oynayanlar içinde önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şifremi değiştirdim siteden ama oyuna girdiğimde bana ıd yanlış diye bi şey diyo anlamadım giremiyorum oyuna..! yardım edin pls cevaplarınız bekliyorum bana de_leonard@hotmail.com adresindende ulaşabilirsiniz...!de_leonard@hotmail...!

• tekrar gır sıteye sıfrenı degıstır ama degıstırıken dırek sıfremı unuttunm yanı forgetten gır o zaman sıfre degısımını kabul edıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: de_leonard38

arkadaşlar şifremi değiştirdim siteden ama oyuna girdiğimde bana ıd yanlış diye bi şey diyo anlamadım giremiyorum oyuna..! yardım edin pls cevaplarınız bekliyorum bana de_leonard@hotmail.com adresindende ulaşabilirsiniz...!de_leonard@hotmail...!

Bu adam Daha Sabah Bizim Partydeydi Ne yaptın Sen Ya ??

Ben yellow 3lü spotlardan

+ Sen Şifreyi Etkinleştirdin mi

Edit = Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 27 Haziran 2006; 17:24:10 >
  • evet herşey doğru siteyi kullanmayı biliyorum şifre değiştirmeyide çünkü sürekli şifre değiştiririm ben 2 haftada bi şifre değiştiriyorum ama ilk defa böle bişey dedi..! ne yapacagımı bilmiyorum herkesden yardım bekliyorum ıd ve şifremide vereyim sizlere b ideneyin :)
  • allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah girdim buldum yolunu ehe ehe..!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.