Şimdi Ara

yardım! max 31bin tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anladığımı kadarıyla aracı çok uzun yolculuklarda kullanmayacaksınız ve çok da masraflı olmamasını istiyorsunuz. benim size tavsiyem bu noktada linea olurdu.
  • hundai bayisine gittim 2012 accent era 1.4 benzinli ve fabrikadan tüplü 30.500 fiyat verdiler onu alacagım karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcan11

hundai bayisine gittim 2012 accent era 1.4 benzinli ve fabrikadan tüplü 30.500 fiyat verdiler onu alacagım karar verdim

Almadan önce çakma daewoo yeni aveolara da bakıp öyle alın. Sonradan binde bir bir ihtimal de olsa keşke demeyin. Aracınız hayırlı olsun.
  • quote:

hundai bayisine gittim 2012 accent era 1.4 benzinli ve fabrikadan tüplü 30.500 fiyat verdiler onu alacagım karar verdim

Aman accent era ya bulaşmayın o kadar para vermeyin.

Konfor yok güvenlik yok yol tutuşu yok o arabada. İğrenç bisey 1 ay sürdüm araba sürmekten soğudum.

Yeni aveo nun en boşunu alın era dan 4 kat daha iyi donanımlı ve güvenlidir.

BU DEDİGİMDE CİDDİ VE ISRARLIYIM, O KADAR PARAYI ACCENT ERA YA VERMEYİN. 2. EL FOCUS ASTRA CRUZE VS. ALIN YADA 0KM YENİ AVEO ALIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 19 Ocak 2012; 18:42:08 >
  • quote:

o modelde ve 30 bin tl ye mazda 3 varmıdır sanmıyorum ancak dedigim gibi daha 100 lira nasıl çıkarım bilmiyorum ama konu üstünde en çok konuşulan araç focus sanırım onlara daha iyi bakayım

Var hocam. İnternetteki fiyatlara aldanmayın. 2-3 ay kadar önce Touring Mazda 3'ü 31 Bin'e, İmpressive'yi 34.500' e kaçırdım. Ki; 50 bini devirmiş ve boyalı araçlara bakmadığım halde. Sitedeki ilanlara bakarsanız hepsi 1-2 ay duruyor sonra telde en yüksek fiyatı verene satılıyor.

Era demişsiniz ama bence sıfır alınmaz artık. Bir de saydığımız araçlara göre çok donanımsız ve konforsuz. Mercedes alabilecekken Murat 131' e dönüyorsunuz demek gibi bir şey...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.