Şimdi Ara

yardım! max 31bin tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1bucuk aydır alamadım bir türlü araba 70 80 bin km geçmemesi lazım max 31 bin tl verebiliyorum linea clio accent era lancer 407 leon focus fiesta cruze astra bunlara baktım ama karar veremedim birde bir tanıdık jettasını satıyor 45 bin de 2006 1.6 fsi 31 bine bırakıyor ne dersiniz yardım edin kafam çok karışık

• Focus Cruze Astra

Bu üçü arasından secim yapın derim. Cruze focus bakıp da ardından fiesta clio bakmak pek akıl ısı degil
  • Bence konuyu biraz daha açarsanız daha fazla cevap alabilirsiniz.

Yani nasıl bir araç istiyorsunuz? Az yakan, konforlu, performanslı, içi ve bagajı büyük, güvenli, rahat, eğlenceli vs vs.
  • öğretmenim yaşım 53 bu saatten sonra bana sport olması gerekmiyor şehir içi okula gidip gelecegim sadece yazları yaylada 100 km otoban o kadar masraf çıkarmasın yeter benzin dizel o kadar önemli değil ama hatcback araba da istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcan11

öğretmenim yaşım 53 bu saatten sonra bana sport olması gerekmiyor şehir içi okula gidip gelecegim sadece yazları yaylada 100 km otoban o kadar masraf çıkarmasın yeter benzin dizel o kadar önemli değil ama hatcback araba da istemiyorum

astra, cruze, focus üçü de sizin için idealdir o zaman. üçü de konforlu ve oturaklı arabalardır.

ben olsam tasarımını vs. begendigim icin cruze alırdım. cruze güvenliğiyle ve donanımıyla öne çıkar
  • Jetta'ya bakmayın boşuna. Linea 1.3 mJet ise tercih edilebilir; hem vergi, hem de yakıt açısından iyidir. Accent Era 1.5 de seri bir arabadır fakat LPG'li alırsanız daha ekonomik olabilir. Lancer'ların pyiasası biraz yüksek, 407 de sıkıntı yaşatabilir. Ev-okul arası kaç km? Bir de hangi şehirdesiniz? Ona göre önerilerimiz daha farklı şekillenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 19 Ocak 2012; 12:39:10 >
  • adanadayım ev okul arası (karımı da okuluna bırakmamla beraber) git gel 10 12 km. tanıdıgım sürekli yanına gittigim ustalarıma soruyorum cruze yanaşma çok yakar parçası pahaalı diyorlar lancer satamazsın parçası pahalı diyorlar jetta fsi motor sorunlu diyorlar ne söylesem bir kusur üzerine gidiyorlar bıraktım ustaları sizden bekliyorum teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    10 ay önce açıldı
    750.000 TL aile aracı önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

adanadayım ev okul arası (karımı da okuluna bırakmamla beraber) git gel 10 12 km. tanıdıgım sürekli yanına gittigim ustalarıma soruyorum cruze yanaşma çok yakar parçası pahaalı diyorlar lancer satamazsın parçası pahalı diyorlar jetta fsi motor sorunlu diyorlar ne söylesem bir kusur üzerine gidiyorlar bıraktım ustaları sizden bekliyorum teşekkürler

cruze un 2009 ve 2010 modelleri cok yakıyor. 2011 ve 2012 modelleri sınıfındaki diğer arabalara göre az bile yakıyor. 124 beygirlik cruze alırsanız yakıt konusunda sizi üzmez

şu konuyu inceleyebilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_56337649/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 19 Ocak 2012; 12:45:28 >

• Opel Astra sedan alın bence beklentilerinizin tümünü karşılıyor. 2.eli güçlü, yakıtı makul model olarak yeni.

Bir örnek:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-elden-2008-astra-sedan-1-6-enjoy-sp-gumus-hata-boya-yok-71599982/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

bence

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-rst-gallery-den-2009-opel-astra-1-3-ctdi-enjoy-65756153/detay

keşke alabilsem ama hem şehir dışı hem 32.5 alamam ..
  • Focus yol tutuşuyla öne çıkıyor Cruzede iyi bir seçim. Opelde 4 hava yastığı var diğerlerinde 6 sanırsam. Şehir içi mi alacaksınız aracı?
  • Tercihleriniz arasına Mazda 3'ü de alın. 2009-2010 model, yeni kasa Mazda 3 Touring ve 1-2 milyar çıkabilirseniz İmpressive donanım bile alabilirsiniz. Parçaları ucuz, servisi ucuz, motoru sorunsuz ve lpg uyumludur.

Bunun haricinde 2009 Focus 1.6 Titanium X veya Corolla 1.6 Elegant bulabilirseniz alabilirsiniz. 2009-2010 Megane 2 1.6 Privelage' de sonraki seçenek olabilir.

Yaşım 32. Genelde seri kullanımı sevdiğim için önceliğim çabuk hızlanması, kısa devir aralığı ve yol tutuşu.. Bu kriterler doğrultusunda; sırayla Mazda 3, Focus, Corolla ya da Megane bakardım. Jetta demişsiniz ama parasını hak etmeyen bir araç; 2006 model, lpg'ye uyumsuz ve düşük donanımla 6 yıllık arabaya 30 bin vermem şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belash

Tercihleriniz arasına Mazda 3'ü de alın. 2009-2010 model, yeni kasa Mazda 3 Touring ve 1-2 milyar çıkabilirseniz İmpressive donanım bile alabilirsiniz. Parçaları ucuz, servisi ucuz, motoru sorunsuz ve lpg uyumludur.

Bunun haricinde 2009 Focus 1.6 Titanium X veya Corolla 1.6 Elegant bulabilirseniz alabilirsiniz. 2009-2010 Megane 2 1.6 Privelage' de sonraki seçenek olabilir.

Yaşım 32. Genelde seri kullanımı sevdiğim için önceliğim çabuk hızlanması, kısa devir aralığı ve yol tutuşu.. Bu kriterler doğrultusunda; sırayla Mazda 3, Focus, Corolla ya da Megane bakardım. Jetta demişsiniz ama parasını hak etmeyen bir araç; 2006 model, lpg'ye uyumsuz ve düşük donanımla 6 yıllık arabaya 30 bin vermem şahsen.

o modelde ve 30 bin tl ye mazda 3 varmıdır sanmıyorum ancak dedigim gibi daha 100 lira nasıl çıkarım bilmiyorum ama konu üstünde en çok konuşulan araç focus sanırım onlara daha iyi bakayım

• bu arada geçenlerde buldugum bir araç daha vardı ve yine ustam sorunlu onların vitesi demişti size de sormak istedim 2009 1.6 dizel focus otomatik 80 binde 29 bin tl tertemiz araç çizik yok
  • Sayın Hocam, size tavsiyem üst limitiniz 31000tl ise, 25-27bin TL civarında bir araç almanızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Sayın Hocam, size tavsiyem üst limitiniz 31000tl ise, 25-27bin TL civarında bir araç almanızdır.

neden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Sayın Hocam, size tavsiyem üst limitiniz 31000tl ise, 25-27bin TL civarında bir araç almanızdır.

neden

Bence arkadaş alınan aracın sorun çıkarabilme ihtimalini de hesaba katmış ve gayet mantıklıca bir karar. Her zaman bütçenin 5 bin altında araç alıp artan parayı sakmak iyidir.
  • 2 arabamı sattım 32 bin geldi zaten bi kenardada 4 bin liram vardı onu düşünerek alıyorum 31 bine başta 25 binlik düşünüyordum ama çıktıkça çıktı 31 binden de yukarı çıkmayacagım. bu arada tekrar sorayım 2009 1.6 dizel focus otomatik 80 binde 29 bin tl ne diyorsunuz
  • Otomatik dizel focuslardan uzak durun hocam, şanzımanında neredeyse problem çıkartmayanı yok piyasada.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.