Şimdi Ara

Yardım mı etmeli ? yoksa bırakmalı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anne babası ayrı babasıyla yaşayan saf temiz tek kız.aynı sınıftayız.(üniversite 1) içkisi sigarası kumarı yok.tam evlenilecek tipte bir kız. psikolojik olarak biraz yara almış sanırım. kendide her konuşmasında ruhsal olarak dengesiz olduğunu kabul ediyor.
    bana bir daha benimle konuşma diye mesaj atmış durduk yere.hiçbir sebep yokken.niye felan diye sordum ben böyleyim o yüzden bir daha konuşmayalım bence dedi.
    2 kız arkadaşı ve kuzenleri dışında kimsesi olmayan bir kız.konsolda oyun felan oynamayı çok seviyor.asosyale bağlamış yani.bayada iyi anlaşıyorduk. sebepsiz yere mesajlarıma cevap vermemeye başladı.sordum seninle ilgisi yok konuşmak istemiyorum dedi.

a:bırakma bu kıza yardım et dostum.
    b:bırak ne hali varsa görsün.

kalbim mücadeleden yana ama bilmiyorum ki.

huyum kurusun karşıma zaten normal insan çıkmaz benim

konuyu özele açtım ciddi cevaplar gelirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 29 Ocak 2015; 13:02:42 >

• Senin yardimina ihtiyaci oldugunu nerden cikardin? Acik acik soylemis sana seninle konusmak istemedigini.Rahat birak kizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • goodslove G kullanıcısına yanıt
    ha bir önceki gün gayet iyiyken bir anda vahiy geldi benimle birden konuşmak istemediği aklına geldi öyle mi?
  • Zararin neresinden donerse kardir fikrini benimsemis olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodslove

Zararin neresinden donerse kardir fikrini benimsemis olabilir.

arkadaş saçmalıyor

sen dinleme bunu hocam git konuş kızla.bırakma peşini kolay mı la öyle bi anda "git ben seninle konuşmuyorum" demek.
  • Emin ol kizi hicbir sekilde degistiremezsin.Ne tur bir yardimda bulunabilirsin ki?? İnsanlarin kararlarina saygi gosterin.Sakiz olmayin.

• quote:

Orijinalden alıntı: goodslove

Emin ol kizi hicbir sekilde degistiremezsin.Ne tur bir yardimda bulunabilirsin ki?? İnsanlarin kararlarina saygi gosterin.Sakiz olmayin.

Hocam bu kızın birden bire böyle birşey demesinin altında bir sebep olmalı. Benimle konuşmak istemeseydi en başında söylerdi. O kadar zaman konuşupta şimdi birden bire git başımdan demek ? siz olsanız direk tamam deyip gider miydiniz ?
    çocuk oyuncağı değil ki bu ?

yardım etmek derken. onunla bu konuyu yüz yüze konuşmak istiyorum. yanlış mı düşünüyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 29 Ocak 2015; 13:19:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bağımlılıklarınız var mı?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kalbinin sesini dinle. Biz ne dersek diyelim sen zaten mücadele kararı vermişsin ki bence de doğru olanı bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uğraşma, çabalama, boş ver ve zamana bırak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.