Şimdi Ara

yardım microsoft boot manegar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kurulum yardım, arkadaşlar yeni bir kasa aldım normalde diz üstünde win 7 64 bit kullanıyorum ve defalarca kurdum, ancak yeni aldıgım kasaya xp kurabiliyorum win 7 kurmaya kalktıgımda microsoft boor manegar ekranı altında bir dizin adresi ve bir hata ile karşılaşıyorum file/system anladıgım kadarıyla cd de eksik dosya vardı. Çalıştıgına emin oldugum arkadaşımdan bir win 7 aldım bu seferde cd yi hiç görmüyor yani windows dosyaları yükleniyor kısmına geçmiyor ancak, mastar olarak dvd yi ayarladım bu nedendir nasıl çözerim boot mesünden mastar olarak ayarlıyorum yanlış mı yapıyorum, ancak xp cd si taktıgımda otomatik olarak windows u kurmak için bir tuşa basın yazısı çıkıyor yani dvd rw mastar olarak ayarlandıgını burdan çıkartıyorum buda beni çelişkiye düşürüyor, arkadaşlar anakartım asus P7P55 sadece dvd demi sorun vardır yoksa win 7 cd sini takmadan önceden bilmedigim birşey mi yapmam mı gerekiyor yardım ederseniz çok sevinirim gerçekten kafam karıştı saçma bir durum şimdiden yardım eden arkadaşlara sonsuz tşk lerimi iletiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayytaxx -- 15 Kasım 2010; 0:27:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.