Şimdi Ara

[YARDIM] MSİ gt75vr 7-rf titan pro VS titan 8rg-244xtr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bu iki bilgisayardan birini alacağım. İkiside aynı serinin ama 3 temel fark var. Hangisini almam gerek sizce danışmak istedim. Linki aşağı koyuyorum.

Msi gt75vr 7rf titan pro
    https://www.incehesap.com/msi-gt75vr-7rftitan-pro-078tr-fiyati-36576/?gclid=CjwKCAjwhevaBRApEiwA7aT53yX6LfXfosn5Lizz4OwJj9KLtsuFj64e1b90-EcVwXJGseHLQL034xoCn4kQAvD_BwE
    _____________________________________________________________________________________________

Msi gt75 titan 8rg 244-xtr
    https://www.itopya.com/msi-gt75-titan-8rg-244xtr-i7-8750h-islemci-16gb-ddr4-ram-gtx1080-gddr5x-8gb-ekran-karti-256gb-2x128-ssd-1tb-disk-1/?gclid=CjwKCAjwhevaBRApEiwA7aT534AN_wSwB_gS3FGj9zgNTKg5zhD_1TB1VDmJsR8N3sp2qzO6f9v_RRoCgQQQAvD_BwE

Görüldüğü gibi temel olarak ssd kapasitesi, işlemci nesli ve ram sayısı olarak 3 temel fark var. Sizce işlemcim güçlü olsun deyip 8rg mi, ssd yüksek ram fazla olsun diye eski nesil işlemci mi tercih etmeli. Yardımlarınızı bekliyorum. TEŞEKKÜRLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Beyler canınızı yerim bi yardımcı olun yav

• oyun icinse birincisi goruntu bakımından 120hz cok guzel . 60hz bana yeter dıyor dıyorsan guncel işlemcı senı bayagı idare eder.
  • ssd-ram değiştirilebilir parçalar.Yetmezse arttırırsın veya değiştirirsin. Ben yeteceğine inanıyorum :)

Mutlaka 8750h olan modeli tercih et. Pişman olmazsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenko17

oyun icinse birincisi goruntu bakımından 120hz cok guzel . 60hz bana yeter dıyor dıyorsan guncel işlemcı senı bayagı idare eder.
    Cihaz ekranının 60hz oldugunu farketmemiştim. Böyle bir cihaz kullanıp 60hz ile yetinmek istemiyorum aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fascism

ssd-ram değiştirilebilir parçalar.Yetmezse arttırırsın veya değiştirirsin. Ben yeteceğine inanıyorum :)

Mutlaka 8750h olan modeli tercih et. Pişman olmazsın
    Eyvallah. Dediğiniz gibi yeni nesil işlemcili model mantıklı hissettiriyor şuan. Lakin ekran 60hz olması beni biraz boşluğa bıraktı ne yapmam gerek emin değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saginar

Eyvallah. Dediğiniz gibi yeni nesil işlemcili model mantıklı hissettiriyor şuan. Lakin ekran 60hz olması beni biraz boşluğa bıraktı ne yapmam gerek emin değilim.

Alıntıları Göster
    Bu attığın iki modelde 120hz. Dilersen modeli msi sitesinden de bakabilirsin.

Gönlünü ferah tut :)

Kisacasi al geç bro.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fascism

Bu attığın iki modelde 120hz. Dilersen modeli msi sitesinden de bakabilirsin.

Gönlünü ferah tut :)

Kisacasi al geç bro.

Alıntıları Göster
    Allah razı olsun başkan. Allah ın izniyle salı günü sipariş vereceğim. Alınca kutu içeriğiyle alakalı bi konu daha açarım büyük ihtimalle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.