Şimdi Ara

Yardım nolur T.T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben oyunu yukledim ve FTPopenfile error diye bir hata veriyor.bu hatayı kaldırmak için sadece ust konudakini yapsam yeterli mi
    not:oyunu bu ilk açışım

• üstü konuya bak orda yazıyo
  • 1479 XTRAP indir -Patch 1479 ve 1475 Ftp Hatası Alanlar Çözüm Burada bu konu mu
  • Dosya.cc sitesinde 15 saniye bekledikten sonra dosyayı indirebilirsiniz..

30 Mayıs 1479 Patch

** FTP hatası alıp 1479 patch indiremeyenler buyrun 1479 patch :http://www.dosya.cc/1479patch.rar.html

ya daftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/ buradan da indirebilirsiniz

Not : icindekileri knight online klasörü icine yapıstırmanız yeterlidir.Launcher tıklayınca patch tamamlanmıs olacaktır..
    arkadaşın burda dedigini yaptım ancak gene aynı hatayı verdi hadi bir suru kişi online bi el atın bende knight online oynayabileyim

• kardes bende ordan bısı anlamamısdım
    bana bı arkads bı program gonderdı
    garıp bıseydı koxp flan deıl
    onu knıghtın ıcıne atıorduk gırıordu
    ama o gecen pachd daydı
    vallaha baskada bı bılgım yok
  • hadi ya lutfen yardım edin karşılıgında bisiler verim demek isterdim ancak şuan knightta hiç bisim yok bir el atarsanız olaca hadi birsuru kisi online bi yardım eden yok mu
    not:mesaj atanlar haric:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burnaldinho v2 -- 1 Haziran 2007; 20:35:53 >
  • yav hadi saydim 72 kisi online 72 kisiden 2 kisi mi yardım ediyor yardıma ihtiyacı olanlara
  • alooo kimse konuyu gormuyor mu
  • yav aglıcam simdi bi bakın ordaki trapıda indirdim oda olmadı hangisi olacak bi yardım etmez mi 72 kişi oha be
  • jedi41, Ultr@k@plan, M___A, exselans562, pasam61, _destroyer_, ForeverMetal, sonsuzarap, SuperParasite, birlik001, 4Payn00, KanYeE, ___Shade___, ozenc_ozenc, lopitapa, JJJackaLLL, sirkiller17, gonulbas, TheDarkAssasin, Sacha_buffer, elizeR, undertakoxp, PAthos_KnigHT, polat2693, !pT!D@, AAASSSDDD, _master, TheDoctorr, PasifiQ1sBack, siehhh, DieselTRoniC, ^^RoLL^^, keremreoleded, Taken51, Oripxnot, neokuti, zmax, PrEdAtoR20, mrfgyhu, emremenek, wyston, pastares, dersu_senus, DarkCaptain, JanissaryY, DelyGobel, TheSchzophrenic, pay2play, sinarek1, KdzSympz, OrtamCocugu, aSibey, B4r0n, _19O7_, PreDLoNa, emperoryigit, _KYSRHALIL_, oguzaslan66, birol23, mageforever, frıghtBoY, fbonurcan, elecktra1985, Pahjcp, UçanPırasa

biriniz yardım edin be T.T
    bu arada uçanpırasa nickin çok güzelmiş:D
  • konuyu uplaya uplaya oldum bi bakın bi yardım edin olucek misiniz bi sevaba giriceksiniz sanki sevaba girince kotu bisi oluca
  • kardeşş bnce naap biliyonmu hiç başlama şu uyuşturucuya yardımda etmesin kimse 1 ini daha almasın bu oyun.....
  • ya yardım edin sıkıntıdan evde patlıycam zaten yaz geldi yazın sıkıntıdan patlarım nolut bi yardım edin

• ya allah rızası için 100e yakın online var birisi yardım etmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.