Kardes en temizi windows u bastan pack2 ile kur.en temizi bu...
ek olarak bence windows u kurduktan sonra geri donusum noktasi olustur.sorun olursa donersin..
SpywareDoctor ile arkaşın bilgisayarını epey bir şey bulmuştu yalnız bulduklarını sildikten sonra bilgisayar biraz anormallik vardı pc yi açınca belli bir süre sonra geri sayım çıkıyordu üzgünüz bilgisayar kapanması gerekiyor gibi uyarı çıkıyor ve kapanıyordu neyse sistem geri yükleme yaptık düzeldi. Benim sormak istediğim bu program sistem dosyalarını siliyormu veya düzelteyim derken zarar veriyormu ?
quote:
Orjinalden alıntı: omaa
quote:
Orjinalden alıntı: 2000watts
valla bu siteler aynı virüs gibi kurtulmak zor!Ama uğraşırsan başarırsın.İnternete ilk girdiğim zamanlar musallat olmuşlardı,o zamandan beri akıllandım,öyle sitelerin yanından bile geçmiyorum.
nasıl kurtuldun
Valla ben XP de sistemi geri alarak hepsinden kurtulmuştum. Ondan sonra da sadece surf yaparken Spyware Doctor'u açıyorum. Bu tip sayfaların açılma ihtimali olan surf lerde özellikle de crack ararken. Anında bloke edip sana soruyor. Böyle etkilisini hiç kullanmamıştım.
microsoft antispyware ile taratıp browserını değiştirirsen sorunun hallolur.Firefox yada operaya geçmeni tavsiye ederim.
firefoxa geçtim onda sorun olmuo ama yinede explorer için önerilerinize açığımm teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme