Şimdi Ara

yardım otomatik çıkan kumar sitesi sayfaları mesela oyunsalonu.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2 gündür internette dolaşırken arada sırada kendiliğinden oyunsalonu.com gibi bir kaç kumar sitesi açılıyor. acaip sinir bozuyor....nası kaldırabilirim.

• bunun için birsürü program var. mesela ad-aware , spybot , antispyware, spy sweeper. bunlardan herhangi biri bu tip sorunlarını halledebilir. ad-aware yi ve spybotu tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibegh

bunun için birsürü program var. mesela ad-aware , spybot , antispyware, spy sweeper. bunlardan herhangi biri bu tip sorunlarını halledebilir. ad-aware yi ve spybotu tavsiye ederim.
    kibegh'e katılıyorum bunlaral sistemi tarattıktan sonra sorunun düzelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: urs

kibegh'e katılıyorum bunlaral sistemi tarattıktan sonra sorunun düzelecektir

Alıntıları Göster
    pop up blocker
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metality

pop up blocker

Alıntıları Göster
    hijackthis-scan spyware
  • quote:

Orijinalden alıntı: driver

hijackthis-scan spyware

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ad aware,spybot,antispyware,awast,xoftspy denedim amA olmuyor.lütfen yardımcı olun.. acaip sinir bişey bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: omaa

arkadaşlar ad aware,spybot,antispyware,awast,xoftspy denedim amA olmuyor.lütfen yardımcı olun.. acaip sinir bişey bu...

Alıntıları Göster
    pop up blocker kulanıcan dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklegend

Alıntıları Göster
    pop up blocker ücretli galiba free versiyonu varmı
  • quote:

pop up blocker ücretli galiba free versiyonu varmı

Alıntıları Göster
    http://toolbar.google.com/
    bunu kullanabilirsin
    google tool bar
    ben kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: blacklegend

Alıntıları Göster
    3 gün önce msn uzantısı kurduktan sonra aynısı benim başıma da geldi. ad aware, antispyware, awast, WindowsDefender ve inndir.com'dan bulduğum ve ismini şu an hatırlamadığım antivirus ve antispy programlarının hepsini denedim ve kesin sonuç alamadım. Ayrıca explorer açıldıktan sonra sürekli bu kumar sitelerine otomatik bağlanıyordu. Sonuç olarak dayanamadım ve FORMAT ATTIM

• quote:

Orijinalden alıntı: Prozium

3 gün önce msn uzantısı kurduktan sonra aynısı benim başıma da geldi. ad aware, antispyware, awast, WindowsDefender ve inndir.com'dan bulduğum ve ismini şu an hatırlamadığım antivirus ve antispy programlarının hepsini denedim ve kesin sonuç alamadım. Ayrıca explorer açıldıktan sonra sürekli bu kumar sitelerine otomatik bağlanıyordu. Sonuç olarak dayanamadım ve FORMAT ATTIM

Alıntıları Göster
    İnternet explorerdan ---> Araçlara--->Açılır Pencere Engelleyicisine gelin Açılır Pencere Engelleyicisini Aç yapın pop-up lardan kurtulursunuz.!

• quote:

Orijinalden alıntı: the3answer

İnternet explorerdan ---> Araçlara--->Açılır Pencere Engelleyicisine gelin Açılır Pencere Engelleyicisini Aç yapın pop-up lardan kurtulursunuz.!

Alıntıları Göster
    Sorun pop -up'lar değil bence. Sonuçta bu spy'lar internet hızını aşırı çok düşürüyor ve bazı sitelere giremiyorsunuz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prozium

Sorun pop -up'lar değil bence. Sonuçta bu spy'lar internet hızını aşırı çok düşürüyor ve bazı sitelere giremiyorsunuz bile.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sağolun..bunları deniyorum. umarım format atmama gerek kalmaz...
  • quote:

arkadaşlar sağolun..bunları deniyorum. umarım format atmama gerek kalmaz...

Alıntıları Göster
    olmuyor
  • quote:

olmuyor

Alıntıları Göster
    bu kullandığın windowsu ilk defamı kullanıyorsun.onda bir problem olmasın güvenlik duvarı olmayabilir yada kapalı olabilir.sorun sp2 gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenRose

bu kullandığın windowsu ilk defamı kullanıyorsun.onda bir problem olmasın güvenlik duvarı olmayabilir yada kapalı olabilir.sorun sp2 gibi geldi bana

Alıntıları Göster
    Firefox kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Firefox kullan

Alıntıları Göster
    şu lanet şeyi kaldıramadım
    önerilerinize ihtiyacım var
  • çıkan sayfalar lanet sayfalar oyun salonu.com 888.com pl65.com saxobank.com
    yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

şu lanet şeyi kaldıramadım
    önerilerinize ihtiyacım var

Alıntıları Göster
    valla bu siteler aynı virüs gibi kurtulmak zor!Ama uğraşırsan başarırsın.İnternete ilk girdiğim zamanlar musallat olmuşlardı,o zamandan beri akıllandım,öyle sitelerin yanından bile geçmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

valla bu siteler aynı virüs gibi kurtulmak zor!Ama uğraşırsan başarırsın.İnternete ilk girdiğim zamanlar musallat olmuşlardı,o zamandan beri akıllandım,öyle sitelerin yanından bile geçmiyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 2000watts

nasıl kurtuldun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.