arkadaşlar 2 gündür internette dolaşırken arada sırada kendiliğinden oyunsalonu.com gibi bir kaç kumar sitesi açılıyor. acaip sinir bozuyor....nası kaldırabilirim.
bunun için birsürü program var. mesela ad-aware , spybot , antispyware, spy sweeper. bunlardan herhangi biri bu tip sorunlarını halledebilir. ad-aware yi ve spybotu tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: kibegh
bunun için birsürü program var. mesela ad-aware , spybot , antispyware, spy sweeper. bunlardan herhangi biri bu tip sorunlarını halledebilir. ad-aware yi ve spybotu tavsiye ederim.
kibegh'e katılıyorum bunlaral sistemi tarattıktan sonra sorunun düzelecektir
quote:
Orijinalden alıntı: urs
kibegh'e katılıyorum bunlaral sistemi tarattıktan sonra sorunun düzelecektir
Alıntıları Göster
pop up blocker
quote:
Orijinalden alıntı: Metality
pop up blocker
Alıntıları Göster
hijackthis-scan spyware
quote:
Orijinalden alıntı: driver
hijackthis-scan spyware
Alıntıları Göster
arkadaşlar ad aware,spybot,antispyware,awast,xoftspy denedim amA olmuyor.lütfen yardımcı olun.. acaip sinir bişey bu...
quote:
Orijinalden alıntı: omaa
arkadaşlar ad aware,spybot,antispyware,awast,xoftspy denedim amA olmuyor.lütfen yardımcı olun.. acaip sinir bişey bu...
3 gün önce msn uzantısı kurduktan sonra aynısı benim başıma da geldi. ad aware, antispyware, awast, WindowsDefender ve inndir.com'dan bulduğum ve ismini şu an hatırlamadığım antivirus ve antispy programlarının hepsini denedim ve kesin sonuç alamadım. Ayrıca explorer açıldıktan sonra sürekli bu kumar sitelerine otomatik bağlanıyordu. Sonuç olarak dayanamadım ve FORMAT ATTIM
quote:
Orijinalden alıntı: Prozium
3 gün önce msn uzantısı kurduktan sonra aynısı benim başıma da geldi. ad aware, antispyware, awast, WindowsDefender ve inndir.com'dan bulduğum ve ismini şu an hatırlamadığım antivirus ve antispy programlarının hepsini denedim ve kesin sonuç alamadım. Ayrıca explorer açıldıktan sonra sürekli bu kumar sitelerine otomatik bağlanıyordu. Sonuç olarak dayanamadım ve FORMAT ATTIM
Alıntıları Göster
İnternet explorerdan ---> Araçlara--->Açılır Pencere Engelleyicisine gelin Açılır Pencere Engelleyicisini Aç yapın pop-up lardan kurtulursunuz.!
quote:
Orijinalden alıntı: the3answer
İnternet explorerdan ---> Araçlara--->Açılır Pencere Engelleyicisine gelin Açılır Pencere Engelleyicisini Aç yapın pop-up lardan kurtulursunuz.!
Alıntıları Göster
Sorun pop -up'lar değil bence. Sonuçta bu spy'lar internet hızını aşırı çok düşürüyor ve bazı sitelere giremiyorsunuz bile.
quote:
Orijinalden alıntı: Prozium
Sorun pop -up'lar değil bence. Sonuçta bu spy'lar internet hızını aşırı çok düşürüyor ve bazı sitelere giremiyorsunuz bile.
Alıntıları Göster
arkadaşlar sağolun..bunları deniyorum. umarım format atmama gerek kalmaz...
quote:
arkadaşlar sağolun..bunları deniyorum. umarım format atmama gerek kalmaz...
Alıntıları Göster
olmuyor
quote:
olmuyor
Alıntıları Göster
bu kullandığın windowsu ilk defamı kullanıyorsun.onda bir problem olmasın güvenlik duvarı olmayabilir yada kapalı olabilir.sorun sp2 gibi geldi bana
quote:
Orijinalden alıntı: TenRose
bu kullandığın windowsu ilk defamı kullanıyorsun.onda bir problem olmasın güvenlik duvarı olmayabilir yada kapalı olabilir.sorun sp2 gibi geldi bana
Alıntıları Göster
Firefox kullan
quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::
Firefox kullan
Alıntıları Göster
şu lanet şeyi kaldıramadım önerilerinize ihtiyacım var
çıkan sayfalar lanet sayfalar oyun salonu.com 888.com pl65.com saxobank.com yardımlarınızı bekliyorum
quote:
şu lanet şeyi kaldıramadım önerilerinize ihtiyacım var
Alıntıları Göster
valla bu siteler aynı virüs gibi kurtulmak zor!Ama uğraşırsan başarırsın.İnternete ilk girdiğim zamanlar musallat olmuşlardı,o zamandan beri akıllandım,öyle sitelerin yanından bile geçmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: 2000watts
valla bu siteler aynı virüs gibi kurtulmak zor!Ama uğraşırsan başarırsın.İnternete ilk girdiğim zamanlar musallat olmuşlardı,o zamandan beri akıllandım,öyle sitelerin yanından bile geçmiyorum.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: 2000watts