Şimdi Ara

yardim:plaka calinirsa yeni plaka alma zorunlulugu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir konuda yardim rica edecektim

Aracimin 2 plakasini caldilar. Dun bulundu. Ama yeni yonetmelige göre yeni plaka cikarmam gerekiyormus. Yani plaka ruhsat vs.. Degisecek. Takribi 200-250 tl masraf cikacak. Sigortacimla konustum. Merkeze sormus.hasarsizligi bozmadan olmuyormus. Hasarsizligi bozmam gerektigini soyledi.dogrumudur baska yapilabilecek bi sey varmi hasarsizligida bozmak istemiyorum.cepten odemek durumunda kalacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leprechauntr -- 6 Kasım 2014; 16:08:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka çare olarak, mühürlü orjinal yazı olan app plaka çıkart, sonra plakaya kaza süsü verilerek yıpratarak emniyete verip yenisi alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyBlue -- 6 Kasım 2014; 16:12:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

Başka çare olarak, mühürlü orjinal yazı olan app plaka çıkart, sonra plakaya kaza süsü verilerek yıpratarak emniyete verip yenisi alabilirsin.

Dedigimi anlamadiniz sanirim.benim sorum sigorta sirketleri hasarsizlik indirimini bozmadan plaka degisim masrafini karsiliyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

Başka çare olarak, mühürlü orjinal yazı olan app plaka çıkart, sonra plakaya kaza süsü verilerek yıpratarak emniyete verip yenisi alabilirsin.

Akil anca 3 kagida calisiyor bizim millette...

• Pederin plakaları da çalındı. Kaskodan alabilir miyiz diye sorduk. Sadece sac parasını veriyormuş. Biz de hiç uğraşmadan plaka çıkarmaya gittik. Ankara' da iki gün sürdü. Çalıntı tutanağı yanınızda olsun. Şoförler odasında dosya hazırlama, çalınan plakaya ait kaydın alınması içeriden yapılıyor. Yeni plakanız size bildirildiğinde(ruhsat no ve diğer bilgiler o kağıtta yazar) sigortacınızı arayıp sigortanızı yeni plakaya aldıracaksınız. Plakayı teslim alıncaya kadar bizden 205TL çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Konsey

Pederin plakaları da çalındı. Kaskodan alabilir miyiz diye sorduk. Sadece sac parasını veriyormuş. Biz de hiç uğraşmadan plaka çıkarmaya gittik. Ankara' da iki gün sürdü. Çalıntı tutanağı yanınızda olsun. Şoförler odasında dosya hazırlama, çalınan plakaya ait kaydın alınması içeriden yapılıyor. Yeni plakanız size bildirildiğinde(ruhsat no ve diğer bilgiler o kağıtta yazar) sigortacınızı arayıp sigortanızı yeni plakaya aldıracaksınız. Plakayı teslim alıncaya kadar bizden 205TL çıktı.

çok Teşekkürler
  • 200 lira plaka ruhsat parası icin kasko yu kullanmak mantıksız birsey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kayıp plaka bulunduysa karakol tutanağı var mı ? Var ise plaka ruhsat değişmesi gibi bir durum yok kim dediyse yanlış söylemiş ya da sallamış iyi her plakasını kaybeden yenisiyle değiştirsen böyle bir şey size mantıkı geliyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: New_Days

Kayıp plaka bulunduysa karakol tutanağı var mı ? Var ise plaka ruhsat değişmesi gibi bir durum yok kim dediyse yanlış söylemiş ya da sallamış iyi her plakasını kaybeden yenisiyle değiştirsen böyle bir şey size mantıkı geliyor mu ?

Evet hocam plaka bulunsa bile değiştirilmesi banada mantıksız gelmişti kimse bi sey bilmiyor. dün gittim trafikteki başka memurda gerek yok dedi. Sistemde çalıntı plaka olduğunun düşürülmesi içinde faks çektiler. Plakaları aldım silikonlayıp taktım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.