Şimdi Ara

Yardım PLease...!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar biri bana Lineage 2 de bir Private Servara Nasıl girilecegini resimli Olarak Anlatabilirmi acaba..

Tabiki Client Ayarlarınıda >>>Şu System/etc/host Fln....

• O bahsettiğin host dosyasina her serverda girmene gerek yoktur. Bir kaç nadir server bunu ister. Bunu istiyen serverlar da sitelerinde host a ne yazman gerektiğini serverin sitesinde yazar.

Ve yine oynamak istediği serverin (Anladığım kadarıyla serverları nerede bulacağını da bilmiosun. google ye lineage2 top 100 yazarsan ikan linkteki sayfada server listelerini ve serverlarin özelliklerine bakaraktan kendine bir server seçebilirsin. Seçtiğin serverin linkine tikla sitesinde patch 1 / 2 yada mirror 1 yada mirror 2 gibi yazilan dosyalari indir. ve onlari lineage klasorunde gerekli yerlere kopyala. Önce patch 1 i kopyala sonra patch 2 yi. Serverin sitesinden acc al. (Eğer yoksa bole bisiy otomatik kayit vardir.) Ve oyuna gir.
  • Kardes Siteleri buldum gamesite200 Flndanda.

Ben Bir Serverdan üyelik aldım>>www.Lineage2world.com dan.Onların Patchlerınıde yukledım.

Lineage/System/L2.exe yi masa ustune Kopyaladım.
    Masa üstünden Oyunu çalıstırdıgım zaman ekran kararıyor.Ama sonra tekrar Masaüstüne geri Dönüyor.Anlamadım Kı..??

Sorun burda.Acaba bir Yerde yanlıilıkmı yaptım.Ondan re4simli anlatım istedim.
  • Masa Üstüne Döndügünde Simgemi Oluyor Simge Oluyorsa Tikla Girsin

Ben Cafeye Kurdugumda Direk Res Atiyorda Buyuk Neden Windows Lar Sp 1 liydİ Ona Baglamistim Ben Nedeni Sonra Yeniden Xp kurduklarında [sp2li] Gayet Güzel Oynadim
    NE demek İstedigimi Umarim Anlamisindir
  • Kardes MakınaLar Sp2'li.Masaüstüne Gelince Kısayol Lineage II Logosu Geliyor.onada tıklayınca bir an ekren kararıyor Sonra Masaüstüne geri Dönüyör.

Sorun sadece bu.
  • l2 Masaüstüne Donunce Komple Kapaniyormu?
    Yoksa Asagida Simge Halindemi Duruyor
    1de Görev Sonlandira Baksana Calisiyor Diye Gozukuyormu?
  • 1>>Komple Kapanıyo
    2>>Simge halınde kalmıyor
    3>> Görewv yöneticisinde 60.540 Kblık Bir değerde Kalıyor Ölesine.OLay bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.