Bildirim
YARDIM PLS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Main Serialler Tutmuyor büyük ihitmail gameserver ve main arasindaki serial Kontrolu Yap olmassa Version ve benzeri ozelikleri belirt yardimci olalim -
quote:
Orjinalden alıntı: MRMARUF
Main Serialler Tutmuyor büyük ihitmail gameserver ve main arasindaki serial Kontrolu Yap olmassa Version ve benzeri ozelikleri belirt yardimci olalim
aLakası biLe yok cLient uyuşmazLıqı oLsa New Version die bi hata verir -
yha herşey tam 1 tane giris yeri var onala girmeye calışıorum ama olmuoo 1 de admınler için giriş nasıl yapacas??giriş paneli gelmesi için onu bilmiorum solermisinis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasword -- 23 Mayıs 2009; 9:18:36 > -
quote:
Orjinalden alıntı: |ı N3SRi ı|
quote:
Orjinalden alıntı: MRMARUF
Main Serialler Tutmuyor büyük ihitmail gameserver ve main arasindaki serial Kontrolu Yap olmassa Version ve benzeri ozelikleri belirt yardimci olalim
aLakası biLe yok cLient uyuşmazLıqı oLsa New Version die bi hata verir
1. Nesri bildigini saniyorsun ama hiç bir bilgin yok
2. client new dermiş bide sigara için simili kullanömiş bu rolden cık artil
3 cvp bir version 10 farkli mainde çaliştiriabilir bir cok kişi bazi filesleri açamazken biz aciyoruz ve başkalari işin püf noktasi
yani bir files 10 tane mainde aciyor sa ornegin
1.05.50 mu adana
1.05.31 benim server
1.05.42 işte o işte bu bunlarda new version demez cocum dc atar gecer denemesi bedava ^^^^
al bide sigara ben yakim sana
-
quote:
Ne Yazmış NesRi Bu sana. abooo. Bence Kıyameti Kopart:)
YoneticiLer HaLen Sanırsam AnLamıyorsunuz. Bu Kişi -KaRaYaK-'dan Başka Kişi diil. Sununla İlgilenin. -
Arkadaşım, eğer mainin seriali uyuşmazsa server a tıkladıktan sonra dc verir. Ama sadece bu yüzden server a tıklayınca dc almazsın.
Eğer localden gireceksen
1-) ConnectServer ip ni kontrol et (192.168.2.2 gibi)
2-) Main.exe ni 192.168.2.2 olarak editle.
3-) Main seriali ile serverın seriali uyuşuyor mu?
4-) Connectserver ve Joinserver acıkken, ConnectServer ON olarak gösteriyor mu?
5-) Eğer direk Disconnect veriyorsa, ip uyuşmuyordur veya connectserver ve joinserverda hata olabilir.
MRMARUF , bana bu yazınla karayakı hatırlattın. -
quote:
Orjinalden alıntı: |ByLoRD|
quote:
Ne Yazmış NesRi Bu sana. abooo. Bence Kıyameti Kopart:)
YoneticiLer HaLen Sanırsam AnLamıyorsunuz. Bu Kişi -KaRaYaK-'dan Başka Kişi diil. Sununla İlgilenin.
Sana Gülüyorum sadece Her Şey Orada Buyur Gel Dükkanima Cay içireyim karahisar biliyor bizim kim oldugumuzu seninde kim oldugunu
KarayaK
Dedigim gibi giremiyor foruma
Sana Küfür ettigi İçin
quote:
Orjinalden alıntı: ActionMu
Arkadaşım, eğer mainin seriali uyuşmazsa server a tıkladıktan sonra dc verir. Ama sadece bu yüzden server a tıklayınca dc almazsın.
Eğer localden gireceksen
1-) ConnectServer ip ni kontrol et (192.168.2.2 gibi)
2-) Main.exe ni 192.168.2.2 olarak editle.
3-) Main seriali ile serverın seriali uyuşuyor mu?
4-) Connectserver ve Joinserver acıkken, ConnectServer ON olarak gösteriyor mu?
5-) Eğer direk Disconnect veriyorsa, ip uyuşmuyordur veya connectserver ve joinserverda hata olabilir.
MRMARUF , bana bu yazınla karayakı hatırlattın.
Hemen Bu Dc Ler Hakkınd Geniş Bir Bilgi Arşivi Yapim Ben Başliyorum Benim dedigim yanlişmi degil mi
Volkan animsaman normal himmet yaparken goruyoruz Ben Bu olayi anlatacagim hem dc ler çözülcek hemde kimin ne oldugu cıkacak 7.05.09
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRMARUF -- 23 Mayıs 2009; 12:09:48 >
-
oyunda sadece playerlerin girmesi için yer var bnm girmem için yok onu diorum bnm girmem için yer yhoq onu nasıl yapacam? -
bu sorunu ipleri bişi yapiyorsun
ama ben demicem nesri desin sana sigarayi guzel içio o
sorunu soylemezler bilmişlik ederler sadece -
quote:
Orjinalden alıntı: pasword
oyunda sadece playerlerin girmesi için yer var bnm girmem için yok onu diorum bnm girmem için yer yhoq onu nasıl yapacam?
Bu dediğin ile ilgili tam 2 tane konu actım. Biraz araştırın ondan sonra konu acın arkadaslar. -
YHA ARKADASLAR HADEYİN LUTFEN BIRAKIN KAVGAYIDA SOLEYİN NASIL YAPACAGIMI YHA SABAHTAN BERİDİR BEKLİORUM -
ACTIGIN KONULARDAN LİNK VEREBİLİRMİSN ActionMu -
bos ver kurma kuracaksında ne olacak 2 gün sonra kapanacak nasılsa bosuna laf salatası yapmana gerek yok gir bi servera kas dur -
kardesim bn 1 2 gunuk kurmuorum oo server kurulu olacak hepanca 1 sene s0nra kapatırım
oyusden yapiorum yok sa ugrasmam -
quote:
Orjinalden alıntı: pasword
kardesim bn 1 2 gunuk kurmuorum oo server kurulu olacak hepanca 1 sene s0nra kapatırım
oyusden yapiorum yok sa ugrasmam
iyi bakalım öle diyosan öle olsun ne diyim hadi hayırlısı. -
arkadaslar bi muda adam birisi bana herlde dupeli item verdi ben o itemi cıkarmak istedigimde felan oyundan atyo bu itemi nasil ata blirmi acil yardim -
İtem Arizali
Tek Çözüm admini Buldur Temizlet cantani kasani Yoksa Her Dokunmanda Uçarsin Yada Dokinmican
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X