Şimdi Ara

Yardım pls.. Kocpc den Hazır bilgisayar alıcam..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kocpc den bilgisayar almaya karar verdim fakat ekran kartları O/B sanırım. Aşağıdaki sistemdekini incelerseniz görürsünüz. Bu Onboard ekran kartlarıyla yeni çıkan NFS Carbon oyununu oynayabilirmiyim sizce. Ben 2 gün önce ekran kartı aldım. ati 9600XT. çok güzel bi ekran kartı ama eğer bu aşağıdaki onboard ekran kartıylada carbonu oynayabilirsem aldığım ekran kartını iade etmeyi düşünüyorum. En azından param cebimde kalır yani.

BU AŞAĞIDAKİ 3 SİSTEMDEN HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ??
    Sistem 1
    AM2 3000 64Bit,512MB, 80GB, DVD, 128Geforce
    KOCPC AMD 3000 series
    İşlemci AMD 64 Bit ATHLON 3000+ (940) İşlemci Box
    Anakart K9NF9 6100 Anakart 64BİT DDR2 +Ses +Lan
    Memory 512 MB DDR-2 667 Mhz RAM
    Harddisk 80 GB 7200 Rpm HDD
    CD-R 16x DVD/RW Combo Sürücü
    Grafik Kartı 128 Mb GeForce 6100 Ekran KartıON/B + PCIex16 Yuva
    Kasa Atx 350 W çift Fan Önde 2 USB
    Klavye Q Klavye Multimedya
    Mouse PS2 Scroll Mouse
    Modem Yok
    Ethernet 10/100 Mb Ethernet
    Ses 5.1 Ses O/B
    Arabirimler 1 x seri port
    1 x line-in jack/Microphone
    1 x line out 1 x Paralel Port
    İşletim S. Free Dos
    usb 6 x USB 2.0 ports
    Ekran MONİTÖR FİYATA DAHİL DEĞİLDİR.
    Diğer -
    Garanti
    2 yıl Garanti

333 USD+KDV
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

Sİstem2
    AM2 3000 64Bit,1GB, 80GB, DVD, 256Geforce
    KOCPC AMD-3001 64 Bit series
    İşlemci AMD 64 Bit ATHLON 3000+ 940P İşlemci Box
    Anakart AMD NForce6 Gpu 64BİT DDR2800+Ses +Lan
    Memory 1 GB DDR-2 Dual 667 Mhz RAM (max:8Gb)
    Harddisk 80 GB Sata-2 7200 Rpm HDD
    Optik 16xDVD/RW Combo
    Grafik Kartı 256 Mb NVIDIA® GeForce6-graphics DX9.0 VGA
    Mouse PS2 Scroll Mouse
    Modem Yok
    Ethernet Gigabit LAN 10/100/1000 Mb/s
    Ses Kartı 7.1 channel CODEC with High Definition Audio
    Arabirimler - 1 x PS/2 Mouse Port
    - 1 x PS/2 Keyboard Port
    - 1 x VGA Port
    - 1 x Parallel Port (ECP/EPP Support)
    - 6 x Ready-to-Use USB 2.0 Ports
    - 1 x RJ-45 Port
    - HD Audio Jack: Side Speaker / Rear Speaker / Central / Bass / Line in / Front Speaker / Microphone
    İşletim Sis. Free Dos
    usb 6 x USB 2.0 ports
    Destekledigi Yazılımlar
    - Microsoft® Windows® 2000 / XP / XP Media Center / XP 64-bit / Vista™ compliant
    Garanti 2 yıl Garanti

379USD+KDV
    -----------------------------------------------------------------------------------------

SİSTEM3-İNTEL
    Pentium 4 PC Türkiye'de Daha ucuzu yok
    intel P4 3.0Ghz, 512Ram, 80HDD, CDRW, 256 VGA, Çiftfan KASA
    KOCPC 64bit 3000 Seri
    İşlemci İNTEL P4 3.0 Ghz ( 64Bit 1 MB Fps 800Mhz)
    Anakart ATI Radeon(R) Xpress 200, SES+LAN+SATA 16X
    Memory 512 MB DDR -2 533 Mhz RAM
    Harddisk 80 GB 7200 Rpm HDD
    Optik
    52x32x52x CDRW
    Grafik Kartı 256 MB Ati x300 vga O/B + 16x Yuva
    Mouse PS2 Optik Scroll Mouse
    Modem Yok
    Ethernet 10/100 Mb Ethernet
    Speakers Yok
    Arabirimler 1 x seri port 1x paralel
    1 x line-in jack/Microphone
    1 x line-out
    İşletim Sistemi Free Dos
    usb 6 x USB 2.0 ports
    Diğer Yazılımlar
    Garanti Süresi 2 yıl Garanti

290USD+KDV

• arkadasım senin bu konun varya seni idama götürü biz hazır almayın dedikce neden hazıra kosuyosunuz ki

topla bi sistem eksik kaldıgın yerleri biz tamamlayalım olmazki o sisteme 2900+kdv verilmezki tarihi eser işlemci kullanıyor bak 5 dk sonra verceğim sistem aşağıdakilerin alayını pataklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: FATAL ¦ ERROR

arkadasım senin bu konun varya seni idama götürü biz hazır almayın dedikce neden hazıra kosuyosunuz ki

topla bi sistem eksik kaldıgın yerleri biz tamamlayalım olmazki o sisteme 2900+kdv verilmezki tarihi eser işlemci kullanıyor bak 5 dk sonra verceğim sistem aşağıdakilerin alayını pataklar

+1903

•  Yardım pls.. Kocpc den Hazır bilgisayar alıcam..
    penta.com.tr den topladım böyle bir sistem kdv dahil fiyatı ve parcalar orda + kasaya güzel birde power supply alırsın olur biter baska yerde daha ucuzada bulabilirsin bu bir örnek olsun madem okadar para vercen
  • quote:

Orjinalden alıntı: FATAL ¦ ERROR

Yardım pls.. Kocpc den Hazır bilgisayar alıcam..
    penta.com.tr den topladım böyle bir sistem kdv dahil fiyatı ve parcalar orda + kasaya güzel birde power supply alırsın olur biter baska yerde daha ucuzada bulabilirsin bu bir örnek olsun madem okadar para vercen

2900dolar değil 290dolar yani butcesi kısıtlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G-force -- 29 Kasım 2006; 21:08:56 >

• ortada fiyatla ilgili bir sorun var sanırım, 290$ demiş arkadaş mesajında, siz 2900 görmüşsünüz sanırım

fiyatlar fena değil ama kendin forumları araştırarak daha iyi pc toplayabilirsin
  • ya fatal kardeş saolasın ilgilendiğin içinde biraz daha dikkatli bakarsan orda 290 (ikiyüzdoksanamerikandoları+kdv) olduğunu görürsün güzel kardeşim :)

Kesinlikle bu rakamlarda bir sistem düşünüyorum. Sadece oyun oynamak için alıyorum sistemi. Fakat abartmadan carbon gibi nfs underground gibi oyunları oynamak için alıyorum.. bütçem çok kısıtlı olduğu için bana uygun bi sistem..

Bu arada bende çok arkadaşıma sistem topladım. Ama kocpc kampanyalı fiyat çıkarmış kendim toplasamda nerdeyse aynı rakamı bulacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet fiyat 290$(fiyata gülmüyorum yanlış anlaşılma olmasın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuujin -- 29 Kasım 2006; 21:13:20 >
  • anlaşılmıştır, ancak 256 O/B ekran kartı var, ram 512 MB, o zaman rami arttırman lazımki verim alabilesin oyunlarda

quote:

Orjinalden alıntı: LOFT

ya fatal kardeş saolasın ilgilendiğin içinde biraz daha dikkatli bakarsan orda 290 (ikiyüzdoksanamerikandoları+kdv) olduğunu görürsün güzel kardeşim :)

Kesinlikle bu rakamlarda bir sistem düşünüyorum. Sadece oyun oynamak için alıyorum sistemi. Fakat abartmadan carbon gibi nfs underground gibi oyunları oynamak için alıyorum.. bütçem çok kısıtlı olduğu için bana uygun bi sistem..

Bu arada bende çok arkadaşıma sistem topladım. Ama kocpc kampanyalı fiyat çıkarmış kendim toplasamda nerdeyse aynı rakamı bulacak..

• 300usd lik pc leri incliosam ki monitör dahil deil am2 sempron///atix550 üzerine bişiyler kurarım oyun oynama ihtimali varsa yoksa o/b 6100 mobolu 1gb ram am2 sempron
  • Ram i yükseltirim sorun deil. Fakat oyun oynanabilir mi sorun orda. Rami yükseltirsem oyun oynarım gibi. O zaman aldığım ekran kartını geri veriyim bari. Abi bende şaşırdım ya ne yapsam. Keşke ekran kartını almasaydımda bi deneseydim sistemi alıp..
  • quote:

Ram i yükseltirim sorun deil. Fakat oyun oynanabilir mi sorun orda. Rami yükseltirsem oyun oynarım gibi. O zaman aldığım ekran kartını geri veriyim bari. Abi bende şaşırdım ya ne yapsam. Keşke ekran kartını almasaydımda bi deneseydim sistemi alıp..

ekran kartı kalsın... yeni pcdeki anakarta takarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: G-force

• quote:

Orjinalden alıntı: G-force

quote:

Ram i yükseltirim sorun deil. Fakat oyun oynanabilir mi sorun orda. Rami yükseltirsem oyun oynarım gibi. O zaman aldığım ekran kartını geri veriyim bari. Abi bende şaşırdım ya ne yapsam. Keşke ekran kartını almasaydımda bi deneseydim sistemi alıp..

9600xt'yi pci-express slotuna nasıl takacak merak ediyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.