Bildirim
yardım plss
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: m3ntos
byler koya yeniden başladım ama launcher i açıp starta bastıgımda id pass yeri gelmeden ekranın siyah oldugu yerde pc takılıo pc le ilgili bi sorun diil bütün özellikler ii ama nerde hata yaptıgımı bulamıorum bilen ve yardım edebilecek arkadaşlar lütfen yardım pls
Oyunu sil yeniden yükle fakat dikkat et tüm patchleri düzgün yüklesin
siteden 1705'i indirmen gerekli -
quote:
Orjinalden alıntı: m3ntos
byler koya yeniden başladım ama launcher i açıp starta bastıgımda id pass yeri gelmeden ekranın siyah oldugu yerde pc takılıo pc le ilgili bi sorun diil bütün özellikler ii ama nerde hata yaptıgımı bulamıorum bilen ve yardım edebilecek arkadaşlar lütfen yardım pls
En son cıkan setup indir en son cıkan 1709 dan başlıyor forgetton fronts lu (yanlıs yazmıs olabilirim)
Sen 1706 yukledigin için acılmıyor aynı sorun 4-5 gün once bende oldu hatta format attım megersem sorun seutpdan kaynaklanıyormus
5 saat pc ye sürücü programları kurmakla ugrastım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X