ya benim bilgisayarın internet hızı 768mb işte hızı 100 olması gerekio ben 50 e bile razıyım 20 yle indirio knight te nie acaba bir de ben eskiden knight ve diğer oyunları oynayabiliordum. soonra bir tek knight oynayamaya basladı-m knight e giriordum 5dk sonra herkes donup kalıordu oyundan çıkmıordu istediğin kadar dene en fazla 5dk oyundasın sonra reset at s0onra knight i sildim baska oyunlar yükledim onlardada aynı şey ne yapacam lütfen bu 2 soruya cvp plz
yok mu cvp nolurrr yaa ben 6 aydır bilgisayarıma yapmadığım şey atmadığım format kalmadı bugün bana yarın sana
Bilgisayarının özelliklerini tam olarak yazabilir misin? Onları bilmeden yorum yapmak biraz saçma olur ama.. En azından grafik kartı driverlarını güncellemen gerekiyo olabilir.. Hız konusunda ttnet'te sorun olabilir.. Nasıl oluyo diyceksin? Bağlandığın bölgedeki adsl hatlarında sorun olabilir şu an. Ben 56k ile Knight oynadığım zamanları hatırlıyorum.. Yani hız o kadar fark etmiyo.. Bilgisayarının özelliklerini yazarsan belki daha fazla yardımcı olabiliriz.. Ama sorun tekrar düşününce grafik kartından gibi görünüyo.. Driverları güncellemeyi dene.. Yeni driverlar sorun çıkarıyosa eski driverları yükle..
walla intel(r) pentium(r) 4 CPU 2.80 GHZ 768MB RAM YAZIO EKRAN KARTI FALAN UYGUN DEDİ BİLGİSAYARDAN ANLAYAN Bİ TANEDIĞIMIZ HERŞEY UYGUN MUŞ AMA BİR NEDENİ OLMALI
sen yalan atıon öleyse nasıl 65 lwl yaptın manesde yalançii
hem arkla ortak charımız hemde internet cafede kasabilirim gerizekalı
quote:
Orjinalden alıntı: f_cuneyt
ya benim bilgisayarın internet hızı 768mb işte hızı 100 olması gerekio ben 50 e bile razıyım 20 yle indirio knight te nie acaba bir de ben eskiden knight ve diğer oyunları oynayabiliordum. soonra bir tek knight oynayamaya basladı-m knight e giriordum 5dk sonra herkes donup kalıordu oyundan çıkmıordu istediğin kadar dene en fazla 5dk oyundasın sonra reset at s0onra knight i sildim baska oyunlar yükledim onlardada aynı şey ne yapacam lütfen bu 2 soruya cvp plz
KONU DIŞI bölümü war bu başlığı orada aç bütün herkes cewap yazar.knight online böl,münde insanlar genelde non-pre ile boğuşur we kimisi oyundadır ****ine bile takmaz
quote:
gerizekalı demene gerek yok adam sormuş sadece meraktan
------------------------------ hey gery !
quote:
Orjinalden alıntı: mavi1991
quote:
arkadasımızın yalan atıyorsun demesi de yanlış.ama send gerizakalı die cvp vermene gerek yoktu
quote:
Orjinalden alıntı: mavi1991
quote:
vas garinon
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme