Şimdi Ara

FIFA 10 Online 2 VS 2 (Guest Değil) Nasıl Oynanır? Allah Aşkına Bilen Yardım Etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 vs 2 oynamayı başaran var mı delireceğim bir çözemedim. Arkadaşımla yabancılara karşı türkiye veya gs ile maç yapıcaz. 2 vs 2 diye oda kuruyorum, online teamplay formatında tabii ki. Sona giriyor bir çok kişi. Ben kuruyorum arkadaşl görünmüyor diyor. O kurunca ben de göremiyorum aynı şekilde. Ama başkalarının kurduğu 2 vs 2 odalarına giryorum bir sürü kurulu oyun var, genelde de 3 kişi olmuşlar dördüncüyü arıyorlar. Ya nasıl yapılıyor devlet sırrı gibi her yerde aradım bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 30 Aralık 2009; 17:14:44 >

• takım seçerken
    basıcak arkadaşın
  • Hocam o dediğin iki kişinin aynı ps3te oynaması durumunda geçerli onu biliyoruz, o guest olayı senin dediğin. Benim dediğim arkadaşının ve senin farklı ps3'lerden oynamanız durumunda ne olacak? Normal şartlarda online team play odası kurarsın dört kişi gelir. Biri kurar, kurunca diğerleri onu görür join session derler ve takım seçme ekranına düşerler. Sonra ikisi sola geçer ikisi sağa olay biter ama olmuyor işte bu şekilde. Kuruyorsun kimse görmüyor. Ama başkaları bunu bir şekilde yapıyor, giriyorsun odalarına üç kişi dördüncüyü beklemekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 30 Aralık 2009; 8:57:16 >
  • oyunu kurarken ilk çıkan seçeneklerde private die başlıyan bi seçenek war bu ayar açıksa başkaları senin oyun kurduğunu görmüyor bi ona dikkat et belki açık olabilir benimde başıma gelmişti bi ara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

oyunu kurarken ilk çıkan seçeneklerde private die başlıyan bi seçenek war bu ayar açıksa başkaları senin oyun kurduğunu görmüyor bi ona dikkat et belki açık olabilir benimde başıma gelmişti bi ara...

Eyvallah ylonenim ama private yapmıyoruz. Zaten o private da saçma. Zaten private yapmasakd a kimse göremiyor create session deyince bir de private desek kimle oynayacağız? Private deyip teke tek online teamplay oynamanın mantığı ne ki? Bir de mesela create session deyip kurunca, tek başına takım seçme ekranında beklerken r3 veya r2 ye basıp davet de atamıyoruz.

• Sanırım kimse bilmiyor bunun çözümünü..

• EA'in forumunu taradım, yıkılıyor ortalık neden 2 vs 2 yok diye.
    İşte link:http://forums.electronicarts.co.uk/fifa-10-sony-playstation-3-microsoft-xbox-360/852325-2-vs-2-working-again-keep-working-ea-9.html

Mesajlar arasında şu dikkatimi çekti:

Quote:
    Originally Posted by Sightaridis View Post
    How is this?
    Quote:
    Originally Posted by BIGALHOUSTON View Post
    You are not telling the truth Parky. And if you are we will play you for sure. The question is how do you set this up. The guy I play with is in another location, that is the problem. If we are on the same PS3, we can play, but that is not the issue.
    My mate creates an Online Team play match with the following settings:

10mins per half and 5 players per team.

So all you and your partner has to do is go to Online Team Play - go along to Custom Match, change the filter setting to 10 mins per half and 5 players per team, and you will find us.

My mate is away to his bed now but if your interested in a few games sometime add my PSN: PaRkY-RFC.

PS. Same applies to anyone interested in a doubles match, just add me and we can arrange a game.

Elaman demişki biri kursun 10 dk'lık ve her takımda max 5 kişi olacak şekilde. Sonra diğer arkadaşlar, online teamplay/custom match' e girip arama kriterlerine 10 dk ve max 5 kişi yazsınlar tak geliyor demiş. Bu güzel de, ben kuzenimle iki kişi olsam, rakipleri nasıl bulucaz? Bu yöntemde de ancak tanıdık 4 kişi maç yapar. Neyse hiç yapmamaktan iyidir. Akşam deneyeceğim.

• YA 2VS2 VAR BEN DUN YABANCILARLA YAPTIM LOBY DEN GAME MODES DEN GIRDIM 2VS2 ODASI ACMISLAR GIRDIM ODAYA 2VS2 OYNADIK YABANCILARLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

YA 2VS2 VAR BEN DUN YABANCILARLA YAPTIM LOBY DEN GAME MODES DEN GIRDIM 2VS2 ODASI ACMISLAR GIRDIM ODAYA 2VS2 OYNADIK YABANCILARLA

Zaten onun olduğunu yazdım ya karakule dostum. Benim sorunum ben istediğim kişiyle oynayamıyorum. Mesela kuzenimle aynı takımda olmak istiyorum, o odaya giriyorum kuruyorum görmüyo kuzen. Ancak hazır kurulu odalara girebiliyorsun. Orda da genelde 3 kişi oluyor. İstediğin kişiyle aynı anda giremiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canal

takım seçerken
    />
    basıcak arkadaşın

bastiktan sonra profil sec diyor :S

ayni makinadan 2 kisi bir takimi yonetebiliyor mu ??
  • bende bir şey sorabilirmiyim hazır başlık varken fifa 09 da 2 kişi aynı ps3 ten online oynayabilirmiyiz
  • Selamlar...

Öncelikle Online lobby' de oyun creat edeceksiniz. Ancak oyun türü Head To Head olmamalı. Team Play olmalı. 5 ya da 10 kişi olabilir. Private seçeneği diğerlerinin siz görmesini vs. sağlıyor.

Sonra 2. kişi aynı odada sizin isminizin yanında joistick ikonu görecek join olacak. 2 kişi aynı takımı seçeceksiniz.

NOT: Genelde biri USPSN diğer UKPSN falan olunca sorun yaşanabiliryor. Tavsiyem PSN seçiminiz aynı olursa sıkıntı yaşamazsınız.

Sorularınız olursa tekrar görüşelim:)

İyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowSword

Selamlar...

Öncelikle Online lobby' de oyun creat edeceksiniz. Ancak oyun türü Head To Head olmamalı. Team Play olmalı. 5 ya da 10 kişi olabilir. Private seçeneği diğerlerinin siz görmesini vs. sağlıyor.

Sonra 2. kişi aynı odada sizin isminizin yanında joistick ikonu görecek join olacak. 2 kişi aynı takımı seçeceksiniz.

NOT: Genelde biri USPSN diğer UKPSN falan olunca sorun yaşanabiliryor. Tavsiyem PSN seçiminiz aynı olursa sıkıntı yaşamazsınız.

Sorularınız olursa tekrar görüşelim:)

İyi oyunlar.

Hocam teşekkürler cevabın için. Başlığı görünce şaşırdım ilk sayfada noluyor diye unutulmuştu bu konu çünkü.
    ama gerçekten sevmediğimiz pes'in bile 2 vs 2 sorunsuz oluyor. Fifada da sadece 2 vs 2 diye bir mode olmalı, sizin anlattığınız şekilde uğraşmamıza gerek kalmamalı.
    ama üzülerek söylüyorum sizin sözünü ettiğiniz yöntemi defalarca denemiştim gene olmamıştı. Kuruyorsunuz başkası geliyor private off yapınca. on yapınca ise arkadaşın seni göremiyor süre bitiyor.
    eğer kesin oluyor diyorsanız bu akşam bir deneyelim sizinle. Hatta uk falan bırakalım tr psnlerimizde deneyelim. var mı sizin tr psn?

• Benim PSN: Pokersurat (USA) için...

Türkiye için şimdi tam hatırlayamadım nadir kullandığımdan dolayı:)

Ama beni eklersen her akşam 22 den sonra online olurum. Hatta 2 vs 2 maç yaparız...

Görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowSword

Benim PSN: Pokersurat (USA) için...

Türkiye için şimdi tam hatırlayamadım nadir kullandığımdan dolayı:)

Ama beni eklersen her akşam 22 den sonra online olurum. Hatta 2 vs 2 maç yaparız...

Görüşmek üzere.

ama bende uk psn var sadece. tr kullan artık çünkü açıldı kredi kartı da geçiyor
  • 2x2 olayını bende yapmaya çok çalıştım fakat beceremedim :(

bu arada benimde tr psn: RoyArtar

fifa 10 da görüşebiliriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

bende bir şey sorabilirmiyim hazır başlık varken fifa 09 da 2 kişi aynı ps3 ten online oynayabilirmiyiz
    bu da öylemi oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.