oyunu az önce kurdum bi server'a girmeye çalıştım ama karşıma şöyle bişey çıktı:
PunkBuster must be Enabled before joining this server. PunkBusters can be Enabled/Disabled in the multiplayer options menu Visitwww.evenbalance.com for punkbusters sport.
Bencede olabilir Punkbuster'de iyi araçlar varmış ya
PunkBusters yine hata verecektir. PunkBusters yes yaptıgın halde no olacaktır Güncelleme yap ve PC resetle tekrarlarsa oyunu kaldırmadan tekrar üzerine kur Düzelecekti en son care olarak
eğer 1.3 patch yüklüyse multiplayer optionsdan punkbuster yes tyap yeterli ancak başka süürmse punkbuster yükle sorunu çözer
bir sorum olacak PunkBuster nedir
Hilecilere önlem diye biliyorum. Ama yine de bazı mallar yapıyo bir şekilde hile.
yoo yinede punkbusterı atlatan bisürü hile var killcam den belli oluyo fazlasıyla duvarı izleyen birinden ne beklersin ki
dediğin şeyi yaptım artık oyun çalışmıyo
Arkadaşlar bana oyunda 80 saniye veriyor.Ondan sonra atıyor.Punkbusteri uprade edicemde nereden yapmam gerekli sitesini verirmisiniz?
www.evenbalance.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme