Şimdi Ara

Yardım Rica ediyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bi tane 8910 telefon aldım sonra gittim 40 dolar verdim komple asansör kapak aldım ve bunu takamıyorum ,taktıramıyorum bunu takabilecek biri belki forumdan bulabilirim diye düşündüm yada bana yol gösterebilir surası takıyo diye, istanbul anadolu yakasındayım şimdiden teşekkür ediyorum...

eklemeyi unuttum bi tane 8910 düz modeline bi dünya paraya mal oldu var mı benden kerizi :)
    140 ytl telefona verdim
    65 ytl asansör kapaga verdim
    15 ytl beceriksiz telefoncuya verdim

vede su asansörü takacak kişiye işallah son kez para vericem :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haktan_ -- 10 Temmuz 2006; 23:01:18 >

• şehir neresi istanbul isen yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerözkan -- 10 Temmuz 2006; 23:10:21 >
  • evet istanbul anadolu yakası sen nerdesin...
  • proilde yazıyor mecidiyeköy okyanus iletişim profilonun yanında
  • walla abi ne diyim aswansörü temiz olanları 110 a satıyorlardı forumda neyse güle güle kullan bari
  • Tamamdır walla süper olur peki fiyat ne kadar yani kaca takıyosunuz ...
  • ben takmıyorum oradaki telefoncu takıyor gidip çok ucuza da konuşup taktırabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam cok sağol... ama karsıyı hiç bilmiyorum ki stada yakınmı yada acık adresi varmı...
  • pm kutun dolu buradan yazayım eger bulamzsan hmen ara beni işten 7 de çıkıyorum gelene kadar çok geç olur merak etme başka telefoncuda var hallediriz sen kafanı yorma yani halledilir arkadaşım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.