Şimdi Ara

Yardım ricası-bis olmadan alınacak blackberry

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.iş için whatsapp kullanabileceğim tuşlu uygun bir fiyatlı bir telefona ihtiyacım var.
    Black berry 8520 alsam,normal internet paketimle bunu yapabilir miyim acaba?y da hangi modelleri için hattımın internet paketiyle bis abonesi olmadan ucuz blackberry alabilirim.yardımınıza ihtiyacım var.şimdiden çok teşekkür ederim.

• Q10 alabilirsiniz, bis gerekmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bis kalmadı diye biliyorum ben blackberry kullanırken bissiz internete girmke için bile tarayıcı ayarlarını değiştiriyordun şimdi android ios'da bile bbm var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • q5 ve q10 gibi telefonlar işinizi görür. ikinci el düşünürseniz q10 için konuşabiliriz.

• çok teşekkürler yardımlarınız için.teknoloji ürünlerinde paramın yettiği kadarı kadar sıfırını almayı tercih edenlerdenim.
  • Klavyeli modelde Q10, Classic, dokunmatik modelde Z10, Z30, Leap modellerine bakabilirsiniz. Şahsen hızlı yazmak gibi bir amacınız varsa Z10 ile de çok hızlı yazabilirsiniz. Bu belirttiğim modeller dışındaki eski model BlackBerry'lerde Bis paketi gerekiyor. Bu modellerde gerekmiyor.
  • 8520den yazıyorum ÅŸuanda bis sadece twitter facebook gibi programlarda lazım. Storedan opera mini indirip girebiliyorsunuz. Whatsapp her türlü calısıyor. Her isimi görüyor suanda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xapplex

bis kalmadı diye biliyorum ben blackberry kullanırken bissiz internete girmke için bile tarayıcı ayarlarını değiştiriyordun şimdi android ios'da bile bbm var

Vodafone'da BIS paketleri var. Ben Vodafone hattımda Blackberry 9790 kullanıyorum.

Avea BIS paketlerini kaldırmış galiba. Internet sayfasında BIS paketiye ilgili bilgi bulamadım. Avea Müşteri hizmetleri 500'ü aradım onlarda saçma-sapan alakasız şeyler söylediler.

Turkcell'de BIS paketleri var galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobanmahmut

Klavyeli modelde Q10, Classic, dokunmatik modelde Z10, Z30, Leap modellerine bakabilirsiniz. Şahsen hızlı yazmak gibi bir amacınız varsa Z10 ile de çok hızlı yazabilirsiniz. Bu belirttiğim modeller dışındaki eski model BlackBerry'lerde Bis paketi gerekiyor. Bu modellerde gerekmiyor.

Öğrenmek istediğim bilgiyi vermişsin. Çünkü şu an Blackberry 9790 kullanıyorum ve Q10 almayı düşünüyorum.

Bir şey soracağım;
    Q10 alsam e-posta hesaplarını tanımlamakta sıkıntı yaşar mıyım?
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Hayır herhangi bir sıkıntı yok. Ayarlar menüsünde Hesaplar adımından kolayca eklenebiliyor.
  • Whatsapp için bis gerekmiyor. 2. hattımı 9900 da normal internet paketimle kullanıyorum
  • Samsung Galaxy S i9003 ile blackberry 9900 takas düşünüyorum. Normal internet paketimle neleri kullanabilirim? Vodafone Bis paketi hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

• Normal internet paketinle whatsapp ve tarayıcıyı kullanabilirsin. Ama appworld(tam emin değilim), facebook ve twitterın kendi uygulamaları, e-posta alımı ve gönderimi çalışmaz
  • Merhaba Blackberry 9790 aldığımız zaman bis paketi zorunlu mudur ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.