Şimdi Ara

Yardım [ Ruslar :( ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, derdimi şöyle anlatayım; iyi oynuyorum, çoğu zaman afk leaver olsa bile oyunu taşıyabiliyorum, ama bazen iyi oynamak yetmiyor. Nordic eastte oynuyorum bi süre bi arkadaş grubuyla takıldım, (oyunu pek bilmeyen) ve hep 5v5 attık, bu süre içerisinde o kadar fazla lose aldım ki, şimdi adam akıllı bir oyuncu karşıma çıkmıyor, 30-2-15 gidiyorum ve ezilerek kaybediyoruz, yani hep bu tarz takımlar denk geliyor, Geceleri oyuyorum genelde 30 levelim 24-25 level adamlar denk geliyor..Bu anlattıklarım normal oyun içinde, rankedde de zaten şansım hiç yaver gitmedi, bi kaç loseden sonra hep daha kötü takımlarla oynadım ve nerdeyse oynadığım tüm ranked maçlarda takımımızda kesin 1 leaver ve 1 fail junglerimiz vardı.HELP ÇIKARIN BENİ BU CEHENNEMDEN!!11BİR 1!!BİR İMDAT :(

• elo hell detected :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byloki

elo hell detected :(

:( Nedir bunun çözümü ne yapmalıyım, yani nasıl bi çıkış yolu önerirsin, oyunu bırakma aşamasına geldim bu idiotlar beni kanser edicek yemin ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4s1

quote:

Orijinalden alıntı: byloki

elo hell detected :(

:( Nedir bunun çözümü ne yapmalıyım, yani nasıl bi çıkış yolu önerirsin, oyunu bırakma aşamasına geldim bu idiotlar beni kanser edicek yemin ederim

Açıkçası bu biraz da şans işi. Oradan kurtulmak için solo girmemelisin. Kendine arkadaş bul takım halinde oynayın. Mümkünse oyun içi chat programları kullanın, bu bir takım gibi oynamanızı sağlar.
  • Skype'ı olan ve iyi oynayan 4 kişi bulacaksın.Takım kurup oynayacaksınız.4 tane bulamazsan 1 kişi bul duo girin.Skype çok işe yarıyor gerçekten iletişim şart.
  • Peki bu ne kadar zaman sonra normale döner, çünkü geceleri online olduğumdan genelde solo takılıyorum, ve gerçekten normal playerlara ihtiyacım var :(
  • quote:

Peki bu ne kadar zaman sonra normale döner, çünkü geceleri online olduğumdan genelde solo takılıyorum, ve gerçekten normal playerlara ihtiyacım var :(

Orta düzey bir ingilizcen varsa oyun içinden de arkadaş bulabilirsin. Düzelmesi de biraz zaman alabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İran'lılardan güzel bi site
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• ruslar candır başlıkta hata var galiba elo hellden cıkmanın en iyi yolu kalifiye oynayailen elemanlarla takılmak o kotu oyunlarda bile normalden iyi oynayanlar vardır onları al listene onlarla gir arada bencede hoca....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 25 Şubat 2012; 18:57:40 >
  • quote:

Peki bu ne kadar zaman sonra normale döner, çünkü geceleri online olduğumdan genelde solo takılıyorum, ve gerçekten normal playerlara ihtiyacım var :(

Normal gamede beraber takılabiliriz 3vs3 birilerini bulursan 5vs5 de olur ama skype şart not:lvl 22 oynadığım normal gamenin coğunu kazanıyorum(bu aralar)+en azından 1aydır ne feeder nede leaver gordum
  • 4narchy oyun içi nickim, şuanda ruslara en son dayanamayıp güzel bi sövüşlediğim için banlıyım, eklerseniz yarın oynayabiliriz. Kurtarın beni ruslardan :))
  • BarBoosa ekle iyi oynadıgımı dusunuyorum 23lvlm arada oyun atarız :)
  • ben oyunu bıraktım rahatladım sende öyle yap başın ağrımaz
  • Kardeş east pişmanlıktır. Geçicen NA veya west e bakıcan rahatına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztaofeelthepower

Kardeş east pişmanlıktır. Geçicen NA veya west e bakıcan rahatına.

Ya ona da pek sıcak bakamıyorum, aradaki mesafeden dolayı ping yüksek olucaktır bununda bize teamfightlarda - si olacağını düşünüyorum, yanılıyormuyum ?
  • quote:

quote:

Ya ona da pek sıcak bakamıyorum, aradaki mesafeden dolayı ping yüksek olucaktır bununda bize teamfightlarda - si olacağını düşünüyorum, yanılıyormuyum ?

na ya geçersen ping fark eder ama westte ping farkı olmaz
  • bu durumdan bence şikayetciyim 30 olalı 1 ay oldu yeni ranked girmeye başladım ilk 2 girişimde takımda hem leaver vardı geri kalanıda trolldü takım fos olunca bende pek bir şey yapamadım kaybettik arkasından biraz moral bozukluğunun da etkisi ile 3. oyunda feedledim ama bunda en büyük neden takımın yine troll pick olması ve mid gitmem gerekirken zorla solo top göndermeleri tabi ordada counterlanmam neden oldu. ranked girmekten ciddi anlamda korkar oldum . Demin girdim bir cesaret takım güzeldi çokta iyi skor yaptım yendim ilk defa ve 1/3 gibi bir W/L oranım oldu fakat yinede şikayetciyim çünkü sonraki oyunda yenilme ihtimalim 4te3 :/ bundan kurtulmanın tek yolu da premade girmek sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeriko26

bu durumdan bence şikayetciyim 30 olalı 1 ay oldu yeni ranked girmeye başladım ilk 2 girişimde takımda hem leaver vardı geri kalanıda trolldü takım fos olunca bende pek bir şey yapamadım kaybettik arkasından biraz moral bozukluğunun da etkisi ile 3. oyunda feedledim ama bunda en büyük neden takımın yine troll pick olması ve mid gitmem gerekirken zorla solo top göndermeleri tabi ordada counterlanmam neden oldu. ranked girmekten ciddi anlamda korkar oldum . Demin girdim bir cesaret takım güzeldi çokta iyi skor yaptım yendim ilk defa ve 1/3 gibi bir W/L oranım oldu fakat yinede şikayetciyim çünkü sonraki oyunda yenilme ihtimalim 4te3 :/ bundan kurtulmanın tek yolu da premade girmek sanırım...

Ben 3 supportla aynı takımda olduğumu bilirim, sonayla mide gittiğimi bilriim ne olacak bu lol'ün hali.. :D

• quote:

quote:

West'te fazla sorun yapmaz ping. NA da 130-140 falan oluyo. Ama kralların olduğu server.

Bkz: TSM, CLG, v8, aAa vs.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.