Şimdi Ara

YARDIM Sadece Vodafone Servisi Çalışıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, geçen yaz Amerika'dan 64GB (FACTORY UNLOCKED) 6.18" 6GB RAM Global Pocophone F1 aldım 2 hafta önce telefonumu rootlattım ve imei'sini değiştirttim. Telefonu kullanmaya başladığımdan beri Turk telekom kullanıyordum ve depremden önce çok nadir de olsa servis gitmeleri oluyordu. Depremden sonra en çok benim telefonum kapalı kaldı ve ara ara geldi. 2 gün önce akşam vakti servisim gitti ve ertesi gün akşama kadar gelmedi. Şu an hala yok. Telefonuma Turkcell hattı taktım servis gelmedi ama Vodafone hattı taktığımda telefonumun servisi sorunsuz çalıştı. Şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırdım. Bu sorunun nedeni ne olabilir ve nasıl bir çözüm önerisi önerirsiniz. Düştüğüm mağduriyeti geçtim bu olayın nedenini çok merak ediyorum. İlgilenenlere teşekkürler şimdiden.

• İmei numarasını btk'dan kontrol ettiğimde "Bu IMEI numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir" yazıyor. Durum nedir şimdi ?
  • magdur değilsin ki yasanın arkasından dolanıp iş yapmış ve yakalanmışsın malesef.

yazdığın imei nin o cihaza ait olmadığı tespit edilmiş. Peki Bu nasıl oluyor ya imeisini kullandığın telefon yada cihaz aktif hale gelmiş ya da operatörler artık tespite başladılar.
  • sıkıntı yok tekrar değiştiririz. Sorun çözüldü. Sizin gibi devlete eşşek gibi 1500 tl vereceğime, her gün paşa paşa imei'mi değiştiririm.
  • Valla ne yaparsan yap dostum bize ne

operatör seni farketmiş hattını da işaretlemiştir. Yani artik onlarin insafina kalmişsin. Ayrıca bu forum kamuya açık alan olduğu için burada suç övülmez.Yapanlar desteklenmez.

bak Yarın kapına dayanırlarsa eşşek gibi cezasını ödersin. Süleyman E. kardeşim bir şey değil 20 bin telecik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Ekim 2019; 15:12:21 >

• Bak dalgana bos yapma. İmei'nin Operatorle ne alakasi var. Kralci seni, nasilda korkutmaya calisip ismimi veriyosun.
  • illa benle ugraş beni bu konuda şikayet et diyorsan onuda yaparim zira yaptigin suç . ismin cisminde belli. 1 sene once kayit 1500 değilken niye kaydettirmedin de çakal işlere girişiyorsun.
    Benim amacim böyle atar gider yapan kim olaki diye Şöyle bir baktim profiline ki normaldir .(Gördümki benim üni bitirirdigin sene sen kyk konusu aciyormuşsun) Yani belli benden genç bir kardeşsin.Karsinda büyüğün var saygili olmayi ögrenmen lazim.. Kaldi ki Buyugun olmasam bile har har konusmaman lazim saygiyla yazişman lazim
    Bu sitede Anonim değilsin hiç bir şekilde ha kendini gizlesen dahi adres tespiti zart zurt 1 dilekceye bakiyor bu ulkede unutma genç kardeşim.

yazdiklarindan Imei ne işe yarar bilmediğin belli oluyor. her sim kart taktigin telefon imei numarasi ile kendini operatore tanitiyor.Operatörde bu imeileri btk ile ayni veritabanindan karsilastirarak açik kalmamasina karar veriyor ki seni 1 kere yakaladi kapatti zaten.

haberi oku detaylica ögren imei operator ilişkisini

ben seni uyarayim gerisi sende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Ekim 2019; 21:12:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.