F/W güncelleme işleri garanti dışı değildir. Nedeni ise resmi sitesinde yayınlama durumu. Sonuçta güncelleme için yayınlanıyor. Tıpkı Bios güncelleme gibi.
Anakartınızın bios'unu güncelleyince garantiden çıktığını duydunuz mu hiç! çıkmaz.
Lakin Albani hocamın dediği aslında TR'de her zaman olan şey... Tüketici hakkını arayamazsa üzerine yatıyorlar. Hepsi budur...
Bu nedenle böyle şeylerden korkmamak lazım. Adalet yerini bulur illaki...
Tabi önce TV tespit etmek lazım halen arıyorum
Biz de B651 kullanıyoruz.Henüz güncelleme yapmadım ama DTS desteği gelmeyeceği için gerek de yok diye düşünüyorum.
FW güncellerken tvnin sağ yanında bulunan etiketteki (veya arkasındaki) koda birebir eşleşen FWyi bulup yüklemek gerekir. Riskli iş, güncel yazılım muhtemelen daha az problem daha iyi performans demek olabiliyor. Bu defa gelen FW eski ama karışmadım :) İleride güncelleyeceğim, yeni bir şeyler olursa. DTS için daha beklememiz gerekecek diye düşünüyorum. Yada şu FWyi Public etseler de ilgililer onla neler yapmaz ki!
Tvyi tavsiye ederim, sanırım 653 modellerinde Tvnin dahili belleği daha yüksek. İleride başka bir şeyler yüklemek için dahili belleği yüksek olanlar daha iyi olur diye düşünüyorum.
Max neyse olay çözülmüş ve sevindim+
F/W yüklemek Panel tip TV lerde şayet hata yaparsanız Garanti den çıkar!!! bunu öncelikle bilin lütfen!
Zaten bu işlemler Avrupada/USA da normal olarak ilgili Markanın Servisleri tarafından ücreti mukabilir yapılmaktadır ve Avrupada yaklaşık € 20/30 civarıdır,bu durumda oluşacak bir hata durumunda mesuliyet Servis te olmaktadır!!kaldıki zaten böyle olmuyor! hiçte duymadım bugüne kadar ama TR de ve dışarda kendileri F/W atıpta Chipseti kilitleyenler için Garanti kapsamında çıktı olayını çok gördüm/okudum!!!
Yukarıda yazdım bazı önemli şeyler ve "Hileli" diyede bazı durumları belirttim!!!
Senin olayda ise zaten Servis baştan sallamış,MB değişecek v.s diye,ülen ne alakası var MB ile bunun Aslında onlar için çok basit bir işlemdir Service Remote ile yeni bir S/W yüklenip panel Default hale gelmektedir! Veya Recovery işlemide olabilir v.s kısaca S/W işidir bütün bunlar+
Samy lerde çok fazla yanlış F/W yükleme hatası olmaktadır,çünkü heriflerin aynı serisinin/modelinin/ebatının bile birbirleriyle farkları vardır Modül ve MB farklı olduğu için!!!!!! Örneğin 32" de 3 farklı Modül+2 farklı MB olabilir ve bütün bunların F/W farklı veya bazen 2 sinin aynı birisinin farklı olabiliyor!
En fazla F/W iş kazasıda zaten Samy lerde olmaktadır
++
Servisin MB değişimi konusundaki ilk önerisini ben de tepkiyle karşılamıştım. Daha sonra TVyi teslim ettiğimde servisle yüzyüze görüştüğümde bunu sordum. Kendileri; Samsung'un bu tür servis gerektiren durumlarda MB gönderdiğini söyledi. Eprom vs. değiştirmeyim veya Recovery vs.. yaptırmayıp Board değişiyormuş. Samsung Merkez yıl sonu sayımında olduğunda 2-3 güne ancak MByi gönderebilcekleri konusunda yazışmışlar. Sonrasında TVnin ne olduğunu sorunca TVyi merkeze istemişler.
u genel bir uygulama mı yoksa benimkine bu süreç mi nasib oldu anlamadım doğrusu. Hani kendimi zor tuttum, içini açıp bir recovery mode düğmesi bulup tıklamak için
Bence bu durumlarda en doğrusu salağa yatmak biraz , zaten servisler garanti dışı demek için bahane arıyor. Açtım tv yi sabah çalışmıyordu diyeceksiniz . Zaten servisin heleki türkiyede kilerin bunu anlaması imkansız. Ayrıca firmaların kendi sitelerinden paylaştığı fw ler yüzünden cihazı garanti dışı yapması ayrı bir ahlaksızlık. Yanlız burda sizinde biraz hatanız var sonuçta yanlış fw yüklemişsiniz ama servis yinede size hoşgörülü davranmalı uğraşsanızda sorununuzu çözdüğünüze sevindim. Son olarak şikayetvar bu konularda baya bir etkili oluyor sizinde işinize yaramış sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: zohahahaha
Bence bu durumlarda en doğrusu salağa yatmak biraz , zaten servisler garanti dışı demek için bahane arıyor. Açtım tv yi sabah çalışmıyordu diyeceksiniz . Zaten servisin heleki türkiyede kilerin bunu anlaması imkansız. Ayrıca firmaların kendi sitelerinden paylaştığı fw ler yüzünden cihazı garanti dışı yapması ayrı bir ahlaksızlık. Yanlız burda sizinde biraz hatanız var sonuçta yanlış fw yüklemişsiniz ama servis yinede size hoşgörülü davranmalı uğraşsanızda sorununuzu çözdüğünüze sevindim. Son olarak şikayetvar bu konularda baya bir etkili oluyor sizinde işinize yaramış sanırım.
3 sene önce PSP için salağa yattıydık biz de. Kırmak için flashladık 500tl'lik aleti. Sanırım bir noktada saçmaladık ve alet bir daha açılmadı. Servise "Gece oynadım, kapattım. sabah açılmadı." dedi kuzen. 3 hafta cevap gelmeyince arayıp fırçaladık bir de. (hem suçlu hem de güçlü. ) En son sıfır verdilerdi PSP.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme