Şimdi Ara

[YARDIM]Sistem tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Vmancorna

Eski kasama 500 watt power taksam olmaz mı? Yeni kasaya 250 TL vermeye gerek var mı ?

Eski kasanın marka ve modelini yaz da bir inceleyelim kardeşim.. Bir de 500 Watt, ama hangi power? :) Sağlam oyun oynamak istiyorsan, kasa ve özellikle PSU (Power) konusunda kesinlikle pintilik yapmamanı öneririm sana..
  • O zaman 600 wattlık asgard ı alayım ben hiç uğraşmayayım onunla da... Hiçbir yerden kısamadım yaw !

XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MIDT ATX SİYAH KASA iyi midir?
  • quote:

O zaman 600 wattlık asgard ı alayım ben hiç uğraşmayayım onunla da... Hiçbir yerden kısamadım yaw !

XIGMATEK ASGARD 382 PURE BLACK EDITION 600W MIDT ATX SİYAH KASA iyi midir?

Evet, Xigmatek'in bu modeli fiyatına göre gayet kaliteli ve başarılı bir üründür.. Kısmak istersen 500 Watt modelini alabilirsin, o da işini görecektir.. Ama O.C. yapma şansın fazla olmaz.. Kasadaki PSU gerçekte 385 Watt veriyor, 600 Watt modeli ise 435 Watt güç veriyor.. Seçim senin:) 40 lira için değmez bana göre..
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    600W neden 435 .w güç veriyor? Bir kasa alıp 650 W power takmayı düşünüyorum veya 600W XIGMATEK alıcam.

Ekran kartı yukarıya yapıştırdıklarımdan asus mu olsun sapphire mi ?
  • quote:

600W neden 435 .w güç veriyor? Bir kasa alıp 650 W power takmayı düşünüyorum veya 600W XIGMATEK alıcam.

Ekran kartı yukarıya yapıştırdıklarımdan asus mu olsun sapphire mi ?

Yanlış anlama ama, o fiyata ancak o kadar oluyor demek ki.. Ucuz bir kasa alarak, kaliteli ve en az gerçek 550 Watt veren 600 Watt bir model alırsan seni uzun süre idare edecektir.. Şöyle bir kombinasyon önerebilirim sana:

Kasa: Dark Sub-Zero MidT ATX Siyah SSD Ready

http://www.hizlial.com/dark-sub-zero-ssd-ready-atx-siyah-oyuncu-kasasi-dkchsubzero/30.011.9352.0099

PSU: High Power HPG-750BR-H12S 750 Watt 80+ Bronze (12V kanalı 675 Watt)

http://www.bufiyatayok.com/HPG-750BR-H12S-750W-80Plus-Bronze-56A-12V-Guc-Kaynagi,PR-68592.html

TOPLAM: 285 lira.. Bu paraya daha iyi bir kasa+PSU kombinasyonu alamazsın..

Ekran Kartı olarak da Sapphire HD 7870 O.C. modelini tercih et kardeşim..

• Angelmax kullanıcısına yanıt
    Tamam bunu da bir düşüneyim ben. Fiyat konusunda az çok oynama yaparız sıkıntı değil de ben ileride SSD fln takabilirim değil mi bu pc'ye? Ekleme yapabilirim yani? Ekran kartı olarak ;
    ASUS GTX660 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 192BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI daha iyi değil mi? Bunu veya 7870 i düşünüyordum. Arkadaşımda asus olan var çok memnun.
  • quote:

Tamam bunu da bir düşüneyim ben. Fiyat konusunda az çok oynama yaparız sıkıntı değil de ben ileride SSD fln takabilirim değil mi bu pc'ye? Ekleme yapabilirim yani? Ekran kartı olarak ;
    ASUS GTX660 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 192BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI daha iyi değil mi? Bunu veya 7870 i düşünüyordum. Arkadaşımda asus olan var çok memnun.

İleride güncelleme yapacaksan, öncelikle kasayı mutlaka iyi bir ürün al derim.. Corsair Carbide 200R, ya da linkteki Dark Sub-Zero kasa, daha aşağısını önermiyorum:)

Ekran kartına gelince, HD 7870 O.C. çok az da olsa performans olarak daha iyidir GTX 660 O.C. modelinden, fiyatları da aynı olduğuna göre ben yine Sapphire almanda ısrar ediyorum.. Sapphire alıp da memnun olmayan da pek yok, ben de dahil olmak üzere..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.