Şınav veya barfiks çekerken bisüre sonra ense tarafında ağrı hissetmeye başlıorm ve yarım bırakıyorum sporu bıraktıktan sonra ise ensemde müthiş derecede kuvvetli bi ağrı oluyo ilk 2 3 sn geçmesini bekliorm ondan snra azalıyor fakat yine de şddetle ağırmaya devam ediyor 1 saat falan sürebiliyo.bunun sebebi nedir ne yapmam lazım acaba bilgisayar basında uzun süre oturmaktan mı kaynaklanmaktadır cnkü tatldeyken böyle bi durum söz konusu değildi yardımcı olursanız sevinirim
tatilden sonra yürüyüşe başladığımda benim de bacak kaslarımda ağrı oluşuyordu, sanırım ara verip de spora başlayınca olabiliyor böyle ağrılar ama gene de doktora görünmeni öneririm, belki başka sorun vardır. bir de spora başlamadan boyun kaslarını çalıştıracak ısınma egzersizleri yaparsan belki faydası olur..
Boyun bölgesindeki omurlarda düzleşme ya da fıtık buna neden olabilir. KESİNLİKLE BU ŞEKİLDE SPORA DEVAM ETME,DAHA KÖTÜ HALE GETİRİRSİN VE DERHAL DOKTORA GİT. Bir fizik tedavi uzmanına görün,muhtemelen MR isteyecektir ve gerek duyarsa beyin cerrahiye yönlendirebilir.
benimde bi ara zıplayınca ensem ağrıyodu geçti gibi şu aralar
sanırım hamlıktan kaynaklanabilir ben spor salonuna giderken ilk haftalar banada oluyodu boyun egzersizlerini dene
saolum yardımlarınz içn bnde hamlıktan oldugunu dusunmstm blgisayar basında uzun süre hareketsz oturmaktan dolayı zaten blgsayarı kaldırıcam dersane falan olnca biraz ara verym tekrar baslym eger hamlık olmadan da devam ederse bi doktora gorunurum kesnlkle tekrar saolun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme