Şimdi Ara

Yardim! SSD Alacağım ne Alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim Lenovo G580 bilgisayarım var... Kısa bir süre önce win7 mi güncellerken elektrikler kesildi bilgisayar kapandı. Bu yüzden win7 silindi. Biraz okuduktan sonra bu olayın her update geldiğinde olabilceği ama sadece belli zamanlarda yani elektrik milyonda birlik yerde kesildi. Bir kaç kez format attıktan sonra anladım ki harddiskim hasar görmüş. Hazır yeni alcakken en iyisini alayım dedim. Bütçem 300 max 350tl sıfır olmasına gerek var mı sizce? ne almalıyım?

• o paraya 120 gb lık ssd alabilirsin ancak 120 gb yeter bana diyorsan al
  • 120gb yeter herhalde... Genelde oyun için lazım olacak.
  • bbelli44 B kullanıcısına yanıt
    C'ye sadece windows kuracaksanız küçük boyutlu ssd alın. Ben Corsair 60 GB kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. Fiyat 200 tl civarları gidiyor ssd ye göre iyi bir fiyat diyebiliriz. Sandisk'in 160 TL civarlarına da var fakat okuma-yazma hızları düşük..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbelli44

Merhaba,

Benim Lenovo G580 bilgisayarım var... Kısa bir süre önce win7 mi güncellerken elektrikler kesildi bilgisayar kapandı. Bu yüzden win7 silindi. Biraz okuduktan sonra bu olayın her update geldiğinde olabilceği ama sadece belli zamanlarda yani elektrik milyonda birlik yerde kesildi. Bir kaç kez format attıktan sonra anladım ki harddiskim hasar görmüş. Hazır yeni alcakken en iyisini alayım dedim. Bütçem 300 max 350tl sıfır olmasına gerek var mı sizce? ne almalıyım?

http://www.vatanbilgisayar.com/120gb-neutron-gtx--serisi-sata-30-ssd-555mb-okuma-_-330mb-yazma-8887.html
    Uçurur bu bilgisayarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabâlar Berkay,

Beklenmedik ârızalar mâlûmunuz SSD'lerde de geçerlidir

Bu konuya her açıdan yaklaşan şu makâleyi tavsiye edebilirim:

Verîleriniz Ne Kadar Ehemmiyetli ?

http://www.ssdlabs.net/makaleler/verileriniz-ne-kadar-ehemmiyetli/

Model ismi zikredecek olursak, zzFurkan'ın da ifâde ettiği gibi Corsair Neutron GTX hâlihazırdaki mûteber serîlerden biridir.

• İlginiz için t saolun dediğiniz ürünün ikinci elinden aşdım :) bilgisayar tazelendi :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bbelli44 B kullanıcısına yanıt
    neutron gtx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.