era sakın düşünme yol tutuşu sıfır , 600 araçlık bir rent a car müdürüyüm en çok takla , yolda savrulan araç era, araba virajlarda çok savruluyor , tek sevdiğim yani müzik sistemi gerçekten çok hoş.
50-60km. ile girilecek viraja 80-100 km ile girersen bütün arabalar savrulur, (merkez kaç kuvveti ve fizik kanunlarını hatırlatırım) ayrıca viraj içerisinde frene basarsanız yine savrulur.
quote:
Orijinalden alıntı: hll45
quote:
Orjinalden alıntı: A.Y.C.T.
bence bisiklet al çünkü sen daha ne alabileceğini internetten gelen yorumlara göre belirleyecek kadar öngörüsüzsen gi bisiklet al Era? Clio? kardeş sen bisiklet al
ilk banlayan ben olayım dedim...
burası forum ani paylaşım yeri atan tutan olsada bir çok kullanan ve bilenler var.arkadaş iki araba arasında kalmış bilenlerden yardım istemiş söylediğiniz 'bisiklet al' çok saçma...
quote:
Orijinalden alıntı: muzo86
quote:
Orijinalden alıntı: Aulutrene
era sakın düşünme yol tutuşu sıfır , 600 araçlık bir rent a car müdürüyüm en çok takla , yolda savrulan araç era, araba virajlarda çok savruluyor , tek sevdiğim yani müzik sistemi gerçekten çok hoş.
50-60km. ile girilecek viraja 80-100 km ile girersen bütün arabalar savrulur, (merkez kaç kuvveti ve fizik kanunlarını hatırlatırım) ayrıca viraj içerisinde frene basarsanız yine savrulur.
o segmentteki araçlar içinde eradaki motor hiç birinde yok gidip clio albea nın gazına bastığın gibi eranın gazına basarsan tabiki uçarsın
İkisini de tavsiye etmem. Bence şu andaki kriz ortamında B segmenti hiçbir araç 30.000 lirayı haketmiyor. ÖTV indirimi sırasında C sınıfı araçlar 28.000'lere alınabilirken, şimdi o paraya 3-5 bin daha koyup Era yada Clio almak bana mantıklı gelmiyor.
İkinci ele yönelebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme