Şimdi Ara

YARDIM_Tavsiye 1080P Ultra Ayarlar için ekran kartı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bu saatden sonra benim gözümde gtx 1000 serisi direk çöptür 4.yılını tamamlamış bir ürün alınmaz

bu cuma gününü bekle incehesap gaming gecesinde 5600xt yakalarsan onu al iyi fiyata denk geliyor

ama kesinlikle iyi bir güç kaynagın varsa amd bak eger güç kaynagın iyi degilse 2.el 2060 kovala kelepire
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Fsp Hydro 600w kullanıyorum hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esproin kullanıcısına yanıt
    güzel ürün 5600xt ile sorun çıkarmaz

dedigim gibi gaming gecesini bekleyin 5600xt ler güzel fiyatlara düsüyor
  • GTX 1070 veya Rx 580 8 gb al geç, ne oynayacaksın bilmiyorum ama oyuna göre ortalama bir tık ayar kısarak 100 fpsler rahat yakalanabilir.
    Aynen bu hafta dişime göre bişey düşmedi bakalım yeni bütçeyle Bi gaming gecesi daha bekleyelim umut içinde 😁

Dostum amacım 1070 almaktı aslında ama 1080 fiyatları ile çok yakın şuan ikinci elde fiyatlar. AMDnin zaten rx590 bile olsa 1070e tercih etmem. Anca 5600xt 😁

gelir gelir merak etmeyin zaten bu cuma resmi olarak 3080 ler piyasada olucak biraz fiyat düsüsü olur nvdia da beklemek lazım

aynı 18 i resmi çıkıs 3080 3090 da 24 ü idi
  • Gtx 1070 hâlâ 1080p ultra kartı

Çok teşekkürler

• Bence Amd kart almayın. Yazılımsal olarak çok sıkıntılı. Benim şu an güzel fakat herkesin aynı sürümde iyi olacağının garantisi yok. Zaten 5000 serisi konusuna bakınca görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 14 Eylül 2020; 18:41:30 >
  • Artık yapacak bişey yok alıcaz 1-2 sene kullanıcaz. Fiyatlar malum. Armudun sapı üzümün çöpü diye diye 8 yıld r7 240 kullandım. 5600xt nin en kötü en sıcak 3n yavaş kartını kullansam yine de şikayet edecek bişey bulabileceğimi sanmıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.