Şimdi Ara

YARDIM_Tavsiye 1080P Ultra Ayarlar için ekran kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarsız da kalsanız beklemelisiniz bence biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

1070 ultra 60 fps kartı değil yahu kime ne anlatıyorsunuz?

Biri de 1060 ile high-ultra 60 fps falan yazmış hey allahım

Alıntıları Göster
    Oyuna göre değişiyor da gerçekten güncel oyunlarda dahi en yüksek ayarlarda 1080 - 60 oynatıyor kart.

Death Stranding'i 1080p'de 60 kare oynatıyor mesela. Metro'yu ise 30 fps oynatıyordu.

Resident Evil 3 Remake'i 1440p'de 60 fps oynatıyor, 1080p'de ise 100 fps'nin üzerine çıkıyordu.

Oldukça babayiğit bir kart. Önümüzdeki nesil için tavsiye etmem ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: WomenBeta

2 yıldır kullandığım kartı senin gibi bu konulardan pek anlamayan ancak süreklı çok bilmiş konuşan kişilere anlatıyorum
    Yaşın kadar ekran kartı kullandım. 3 ay önce de elimde 1070 windforce v2 vardı. OC lu 3600 gibi bir işlemciyle bile bir çok oyunda ultra 60 fps göremiyordum. Yıl 2020 halen daha 1070 i ultra 60 fps kartı sananlar var arkadaş.
  • Ben senin gibileri "bilgisayarcı" denilen yerlerde çok gördüm.Daha yazdığımı okuyamıyorsun gelmişsin bana burda laf yetiştiriyorsun namı diğer "bilgisayarcı dayı" En kötü high ayarlarda 60 fps oynatıyor hala dedim yukarda bi tekrar oku.Aslında şaşırmadım okumamana siz bilgisayarcı dayıların bu ortak noktası,milleti yanlış yönlendirmek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amd nin yeni kartlarını çıkmasını bekle(26 ekimde çıkacak).5600 xtlerin fiyatı ikinci elde 2bin tl altına düşecektir.temiz bir tane bulursun
  • Teşekkürler tavsiyeler için herkese

• https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-gtx-1660-super-oc-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti/

1660s 0 fiyatı 2050 tl şuan 1500-1700 arasına 2. el bulursan alabilirsin 3000 serisi çıkınca dahada düşebilir fiyatlar.
  • lAegloSl L kullanıcısına yanıt
    İkinci eller daha pahalı zaten 😁

• esproin kullanıcısına yanıt
    kime tutturursam hesabı yapıyor bu 2. el satıcıları iyi araştırmak lazım piyasayı.
    Aynen dostum ben de şimdi vatana baktım ki orada bile 1660ti lar var 2400tlye hatta oc'lu 2600tl falan. Dh'de ikinci eller 2000-2300tl bandında. Bi kaç yorumda görmüştüm burası sarı siteye döndü diyenleri ama inanmamıştım. Geçmişiz bile sarı siteyi... Bunlara para yedirmektense sıfır rx570 alırım daha az koyar.

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

2.el vega56, 1070, 1660 serisi
    Sifir olarak 1650super, 5500xt,rx580
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mxsr -- 3 Ekim 2021; 0:26:1 >
  • Ben de o öneri için aynısını düşündüm. Veya 56 ile ilgili olumsuz yorumlar okumuştum. Peki 1660s 1660ti performansları nasıldır. Bi 1070 etmezler herhalde değil mi?

1660s vs 1660ti arasında 4-8 fps falan oynuyor büyük bir fark yok 1660s vs 1070 arasında 3-4 fps fark oluyor kafa kafaya diyebiliriz zamanında araştırmıştım kullanmadığım için yanıltmak istemem.
    Sağol ilgin için. 1660ti almk daha çok aklıma yattı. En azından daha yeni bi teknoloji.

• söylediğin gibi gtx 1070 4.senesini tamamladı ve artık ultra değilde very high - high ayarına düşmüş durumda cyberpunkdan sonra durum daha net ortaya çıkacaktır.Tahminim medium-high arasında 5. senesini tamamlayacaktır.
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    1660ti daha uzun ömürlü olacaktır benzer ayarlarda sanırım

Sanmıyorum çünkü gtx 1070 daha doğrusu 70 ibaresi olan kartların tam ömrü 7 yıldır.7 yıl içinde artık yavaş yavaş kendisini yetersiz olarak rafa kaldıracaktır.Bu durumun aynısını gtx 1660ti içinde geçerlidir.2022 yılın sonunda 1660ti de tamamen yetersiz kart olarak listelerde yerini alacaktır.
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    Benim için yeterli bir süre, aslına bakarsak tam tamına 2 yıl idare edecek bir kart istiyorum

Bütçeyi biraz arttırma kararı aldım. O şekilde gtx1080 ve 5600xt arasında kaldım. Sizce ikisini de garantili bulursam hangisini almak daha mantıklı olur?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.