Şimdi Ara

Yardım telın jblı oldugunu gızlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefonum sık sık kıtlenıodu servıse goturdum adam ana kartı bozuk dedı ama telım jb lı oldugundan garantı dısı ve adam cok ucuk bır fıyat soyledı nasıl jblı oldugunu gızlıye bılırım telefonun bır yontemı varmı restore yaparken ıphonu kablosunu cekmek ıse yarar dedıler ama yaramadı lutfen acıl yardım edın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvnc_punk -- 18 Şubat 2009; 16:09:07 >

• apple kendi sitesinde orjinal firmware yi yükle itunes ile sonra başka bir yetkili servise götür büyük ihtimalle anlamazlar

forumda bir kaç arkadaş bu yöntem ile işini halletmişti

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinuhe.s -- 18 Şubat 2009; 16:17:13 >
  • türkiyede iphoneların servisini sadece genpa yapıyor diye biliyorum. eger goturdugunuz servis cihazı sistemden garanti dısı bırakmıssa hangi genpaya gitseniz orada cıkacaktır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

türkiyede iphoneların servisini sadece genpa yapıyor diye biliyorum. eger goturdugunuz servis cihazı sistemden garanti dısı bırakmıssa hangi genpaya gitseniz orada cıkacaktır..

aha bak bu önemli inşaAllah sisteme girilmemiştir yada girdilerse bile çamurluk yap ...ulen hepinizi doğrarım de değişin telimi yoksa o biçim de
  • Keşke götürmeden önce forumda bir gezseydin...Restore ile garanti riskinin ortadan kalktığını görürdün.
  • Restore ederken kablosunu çekmeyi nereden duydun bilmiyorum ama sakın öyle birşeye kalkışma. Jailbreak'i gizleyeyim derken telefonu çöpe atarsın Orjinal firmware ile restore ettiğin taktirde anlayacaklarını sanmıyorum.
  • Orjinal firmware ı nerden bulabılırım?
  • Apple'ın sitesinden download edebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.