Bildirim
yardım:u8860 ıce cream den 2.3.6 geri dönüş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dahili hafızaya stok romlardan birini at hafıza kartını çıkardıktan sonra aynı anda ses açma kapama ve güç düğmeleriyle telefonu aç.Bu işlemi yapmadan önce şarjının yüzde 50 den dolu olmasına dikkat et. -
quote:
Orijinalden alıntı: berhudar21
arkadaşlar ben huawie honor cihazıma ıce cream güncellemesini yükledim ama memnun değilim tekrar orjinal 2.3.6 sürümünü yüklemek istiyorum lütfen yardım edin .
Hangi ülkeden aldınız, siz almadıysanız nereden geldi telefon? Konunuza arkadaş cevap vermiş. -
ama imei silinebilir -
bingbang arkadaşın tarif ettiği şekilde yaptım tamam oldu . imyl silinmedi . çok çok sağolun yardımlarınız için teşekkürler. telefonu 2. el olarak istanbul dan aldım 1 aylık tı.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sıfırlanan telefonu eski haline getirme
- tevekkül vakti bildirim gelmiyor
- telefon titriyor ama açılmıyor
- güvenliğiniz sebebiyle cihazınızda mobil temassız ödeme özelliğini kullanmanıza izin verilmemektedir
- android telefonda video açılmıyor
- huawei mate x6 fiyat
- hangi telefonu almalıyım
- wifi araması nedir
- huawei çocuk akıllı saat
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X