arkadaslar, xp de baslat menusunde yardım ve destek menusu ve uzaktan yardımı tıkladıgımda bisey acılacak gibi ugrasıyor icbisey acılmıyor.. bu neden olur.. hangi yazılımdan kaynaklanır.. benim için uzaktan yardım onemli calıstıramıyorum.. bi el atarmısınız bu konuya lütfen..
sizce neden olabiir..
senin için önemli olan uzaktan yardım programımı, yoksa uzaktan yardım menüsümü onu anlamış değilim.
uzaktan yardım programınına giremiyorum çalışmıyor.. bunu ne engelliyor olabilir hiç acılmıyor..
Uzaktan yardim icin en kolay ve basit netmeeting dir,XP nin zirvalariyla ugrasma,IPden IPye baglanti kur masaustu yonetilmesine izin ver iste bu kadar..
radmin de işini görür sanırım fena program değildir.
arkadaslar cok tesekkür... ancak benim orjinal uzaktan yardımım neden çalışmaz.. net-frame kurdum ondan olurmu..
ARKADAŞLAR BENDE UZAKTAN KONTROL OLAYINI PEK KAVRAYAMADIM. ŞU RADMİN PROGRAMIYLA UZAKTAN BAĞLANTI OLAYINI TAM ANLATACAK BİRİ VARSA SEVİNİRİM. ÇÜNKÜ SÜREKLİ EVDEKİ PC ME BAĞLANMAM GEREK VE GECELERİ VE HAFTA SONUDA İŞ YERİMDEKİ SERVERE BAĞLANMAM GEREKİYOR. BUNUN İLGİLİ DETAYLI OLARAK TEKNİK BİLGİ VERECEK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme