Bildirim
YArdım!Windows 7 de MEdia PLayer yok....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
windows 7 N sürümünü indirmişsiniz, o versiyonda internet explorer ve media player bulunmuyor malesef. netiniz sınırsız ise normal windows u indirin, çözüm olmuyor hiç bir şey çünkü. o hatayı bende yapmıştım bir aralar -
evet windows 7n indirdim doğru:)
Durum kötü desenize. -
quote:
Orijinalden alıntı: arespoem
evet windows 7n indirdim doğru:)
Durum kötü desenize.
Evet başka bir sürüm edinmeniz gerek. Ayrıca bu indirme konularını ulu orta konuşmayın ceza alabilirsiniz -
kardeş sen yeni windows inderemezsin çünkü sende internet explorer yok :) -
quote:
Orijinalden alıntı: white_tiger
kardeş sen yeni windows inderemezsin çünkü sende internet explorer yok :)
Torrent denen bi şey var Ayrıca Firefox,Chrome,Opera gibi dünya kadar browser var. He o da olmadı Explorer'ın eski bir sürümünü elde edebilir. -
windows 7n yasal zaten bunu konuşmanın bir sakıncası yok.:)Sadece bir update dosyası o kadar. -
quote:
Orijinalden alıntı: arespoem
windows 7n yasal zaten bunu konuşmanın bir sakıncası yok.:)Sadece bir update dosyası o kadar.
Pardon bu deneme sürümü olanlardan, evet onlarda yok media player. -
w7n ultimatede mp yok ama ie var mp de gerek yok bence -
K-Lite Mega Codec Pack -
"kmplayer" öneririm kesinlik mplayerden başarılı ve sade.
Üstelik bir sürü + sı var.
media player ile boşuna uğraşma -
Uzun süredir Km player kullanıcısıyım ancak media playerın kullanımı bana daha rahat geliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X