Şimdi Ara

Yardım:Yeni bir işlemci alacağım tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben yeni bir işlemci almayı düşünüyorum.Bir arkadaşın tavsiyesi ile İntel Core 2 Duo E7400 almayı düşünüyordum.Fakat testlere baktığımda AMD Phenom II X550 Black Edition onu oyunlarda geçmiş.Hemde daha ucuz.Oyun PC'si almayı düşünüyorum.Bazı arkadaşlarım AMD Athlon II X4 620 diyorlar.Kafam çok karıştı bütçem 200 TL.Sizin tavsiyelerinizi de merak ediyorum.Teşekkürler.

• Sizin anakart hem intel hem amd destekliyor galiba

Şaka bir yana, belirttiğiniz işlemciler farklı platformlardaki işlemciler. Yani E7400 intel 550 ve 620 bildiğiniz gibi amd.
    Anakartınız intel mi destekli amd mi? Yada anakartın marka modelini söyleyin kesin bir kanıdan sonra tavsiye verelim. Çünkü amd platformunda AM3 olma ihtimali var ki buda AM2+ işlemcileri kullanamayacağınız anlamına gelir.
    Anakartınız ile kullandığınız diğer bileşenleride yazın tüm sistem ile uyumlu çalışabilicek bir işlemci bulun.
  • X4 620 güzel seçim, alabilirsiniz.
  • Anakartımı işlemci modeline göre seçeceğim.Her bileşen için bütçe 200TL olduğundan dolayı:
    Ekran kartını HD4770 işlemci ve anakart sizin tavsiyelerinize göre olacak.PSU 500W OCZ.Yardımlarınızı bekliyorum şu anki PC'im çok kötü bu yüzden değiştireceğim Shader Model 3.0 destekli hiç bir oyunu açmıyor.Parçalayacağım bir gün diye korkuyorum o yüzden bir an önce değiştirmem lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.