Şimdi Ara

yardıma ihtiyacım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba;ben panasonic sc-ht520 model ev sinema sistemi kullanıyorum.fakat hiç memnun değilim kendimce sistemin en önemli parçası olduğunu düşündüğüm subwoofer dan öle midebulandırıcı ses alıyorumki bütün tadım kaçıyo kendi sistemimden daha ucuz ve watt ı daha az olan sistemlerden derin bas alıyorum fakat kendi sistemimden küt küt rahatsız edici bas alıyorum darbukanın sesi nasıldır onun gibi bi uğultuyu düşünün işte neyse sorunum bu. sanırım anfiden kaynaklanıyo.yada panasonic in bu modeli bölemi üretilmiş acaba bu ürünü kullananlar varsa yorum yazarlarsa çok makbule geçer.bana bu kanuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

• yardımcı olucak hiç kimse yokmu!
  • Kardeş sun bogulmus gibi ses çikiosa patlak olabilir YAW NİE YARİM EDİCEK HİÇ KİMSE YOK TEK BN MİİM???
  • kardeş bass hoparlörünü test ettim hoparlör patlak deil..sorun anfide hatta acaba bu bi sorunmu yoksa panasonic in modeli bölemi bass açısından bilemiyorum
  • acaba panasonic in bu modeli bölemidir dememin nedeni; bu sitedemi yoksa başka bi sitedemi okumuştum tam hatırlamıyorum panasonic ev sinemasında basslar yok denecek kadar az şeklinde yorumlar okumuştum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.