Şimdi Ara

Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önümüzdeki ay bodye başlamayı düşünüyorum ama aklımda bi kaç soru var. Bu işten anlayan arkadaslar yardım ederse sevinirim

boyum 1,86 kilom 64 haliliyle zayıf bi yapım var.

bodye başlarken kilo aldırıcı veya protein tozu kullanmalımıyım eger kullanmazsam vücut çalıştıkça kilo verirmiyim, ki kilo vermek hiç istemem zaten zayıf yapım var

arkadaslara sordum ilk bi ay kilo aldırıcı falan kullanmadan başla 2. ay kullanırsın dediler ama işte kilo vermekten korkuyorum.

birde ilk bi ay kilo aldırıcı kullanmadan başlarsam göle görülür bi artış olurmu hacim yaparmı.

herkese iyi forumlar

• İlk bir ay 10 kutu proteinde kullansan değişiklik olmaz. 3 aydan sonra yavaş yavaş vücut yeni bir görünüm kazanır ve sonraları da istediğin düzeye gelirsin çalıştıkça. İlk ay hafif bir programın olacağı için tozlara gerek yok. Ancak 2 veya 3.aydan sonra programın ağırlaşır ve senin daha iyi beslenmen gerekir. Eğer 5-6 öğün yiyebilecek durumun varsa toz kullanmanada gerek yok işte insanlar işte veya okulda beslenmelerini ihmal ettiklerinden tozlar bu açığı kapatırlar yoksa sihirli değnek değiller, yediğimiz besinlerin içindeki karbonhidratın proteinin toz hali.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.