Şimdi Ara

Yardıma İhtiyacım Var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar forumda iphone 5 alayımmı diye konu acmıştım. cevaplıyanlar bilir. ama mağzadan falan almak istemedim cünkü fiyatları cok yüksek bende sahibinden.com gittigidiyor.com gibi sitelere baktım. gittigidiyorda baktım 1.880 liraya bana biraz fazla geldi.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/apple-iphone-5-16gb-cep-telefonu-beyaz-73629608 ama sahibindende baya bir ucuzdu. 1450 1500 gibi fiyatlardaydı ama güvenilirmi bilmemki. yani az para vereyim diye telefonda bozuk arızalı falan cıkmasın. bana bu linkten önereceğiniz linkleri konun altına yapıştırırsanız cok memnun olurum.

• valla beni dinlersen hiç alma ben aldığıma çok pişmanım parana yazık beş para etmez bir cihaz yapmışlar
  • Sahibinden size donanımhaberin ikinci el bölümünde,referansı yüksek kişilerden almanızı tavsiye ederim
  • ama yine de sen bilirsin para senin keyif senin sahibinden tavsiye ederim ama get üzerinden al ki sonra sıkıntı yaşama güvenilir değil bir çoğu sonra açtığın kutudan çakma iphone'da çıkabilir bilgine...
  • muhtar hocam işte bende ondan korkuyorum ya :)) diğer cihazlardaki işletim sistemi cok sıkıcı hem ios cok akıcı menüsü var. yani artık kararımı verdim hocam. sizde ne kadar fiyatlara bakalım? 1600 1700 fiyatlar gibi
  • kardeş ben 4 gün önce turkcell'den aldım ve bugün farkettim ki çektiğim resimler pembemsi bir görüntü sonra pilde çok fazla bir değişiklik yok yani bir gün anca yetiyor çokta birşey yapmıyorum ve arkadaşla görüştüm onunda ekran sararmaya başlamış bile. hani fiyattan önce bunları bi araştırsan bence daha iyi edersin
  • Muhtar Hocam hepsinin sorunları olsun ekrandaki sorunları araştırdım merak etme araştırmadan cihaz alacak kadar salakta değiliz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • estafurullah hocam bundan kastım aldıktan sonra pişmanlık yaşama benim gibi sana vereceğim linkteki kişiyle bir görüş istersen daha önce alışveriş yaptığım için güvenilir olduğuna inandığım birisihttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-iphone5-16gb-sifir-guldemirden-simfree-avrupa-kaydi-aliciya-ait-112728154/detay/
  • Muhtar iphone 5 iyidir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

Muhtar iphone 5 iyidir ya

kötünün iyisi
  • Yurtdışı kayıtlı telefonları tavsıye etmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahcesevdalisi

Yurtdışı kayıtlı telefonları tavsıye etmıyorum

biz garantili aldıkta ne oldu. neden tavsiye etmiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIMUHTARII

quote:

Garanti arkadaşım bozulursa ne olucak ?
  • Gittigidiyorda %10 komisyon ücreti var bu yüzden orada en az 150-200 tl pahalı olması normaldir.

Nakit alacaksam sahibinden yada forumdan almak mantıklıdır.

1450-1500 gibi kutusu açılmamış kaydı yapılmamış sıfır cihaz bulabilirsiniz.

Ben olsam bu rakamlara sahinden de taksit yapandan alırdım.

Taksitle işim yoksa forumdan alırdım.
  • quote:

quote:

quote:

türkiyede garanti diye birşey yok ben bunun sıkıntısını çok çektim veriyorsun cihazı bir ay bekliyorsun sözde yaptık diye sana geri gönderiyorlar 5 gün sonra aynı sorun veya başka bir sorun daha buna eklenip patlak veriyor tekrar gidiyorsun durum yine aynı yani servis gören bir cihazdan pek bişey beklenmemeli bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

türkiyede garanti diye birşey yok ben bunun sıkıntısını çok çektim veriyorsun cihazı bir ay bekliyorsun sözde yaptık diye sana geri gönderiyorlar 5 gün sonra aynı sorun veya başka bir sorun daha buna eklenip patlak veriyor tekrar gidiyorsun durum yine aynı yani servis gören bir cihazdan pek bişey beklenmemeli bence

Bence çok yanlış düşünüyorsun. Kvk servisi çok iyi bir servis İstanbul beşiktaşta bi sorun olursa gidip götürüyorsun 1 saatte yapıyorlar telefonu.

• hocam iyi diyorsunzda 1450 1500 lira 2 ci el yada cakma gibi olaylar cıkmasın? ben 1700 liraya buldum ama bakıcağız artık teknosadan bakayım dedim. 2349TL cok fazla geldi onun icin sahibinden yada gittigidiyordan bakıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.