Şimdi Ara

Yardıma İhtiyacım Var Beyler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akasa Freedom XONE X2 600W Performans Kasası
    AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 8MB 3.4Ghz.İşlemci
    Asus M4A88TDM EVO/U3 AM3 Soket DDR3 USB3.anakart
    Kingston HyperX 4Gb(2*2)1333 Mhz DDR3 RAM CL7.ram

arkadaşlar toplamak istediğim sistem bu.he bir de hdd ile monitör de eklenecek ama onlar sorun değil.asıl sorunum ekran kartı ati mi nvidia mı ati ise hangi model nvidia ise hangi model derken bir şey bulamadım.sizden isteğim bana ekran kartı önermeniz.he bu arada sistem için de tavsiyelerde bulunursanız sevinirim..İyi forumlar !

• ati almasını bende bilirim de hangi modelini alacağıma dair karar veremedim.sorun orada..
  • kardeş senin cebinde ki parayı ben bilemem hoş.paranı söyle tavsiye verelim
  • benim cebimdeki para sorun değil burada ki sorun ekran kartı :D.he bana gidipte 700 tl lik 1000 tl lik ekran kartı önerirsen olmaz işte :).orta bütçeli birşeyler arıyorum.hd6850 nasıl gider acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümük-ü Daim -- 28 Temmuz 2012; 23:44:53 >

• ekran kartında ati driver sorunu var diye duydum o yüzden nvidia yakışır mesela gt560 ti olabilir
  • önerdiğiniz erkan kartı çok iyi ama beni aşar :) öneriniz için teşekkür ederim.korcekmez isimli arkadaşın önerdiği 2 kart bana uyumlu güzel bir araştırmanın sonunda karar veririm..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Yardıma ihtiyacım var
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümük-ü Daim

Akasa Freedom XONE X2 600W Performans Kasası

arkadaşlar toplamak istediğim sistem bu.he bir de hdd ile monitör de eklenecek ama onlar sorun değil.asıl sorunum ekran kartı ati mi nvidia mı ati ise hangi model nvidia ise hangi model derken bir şey bulamadım.sizden isteğim bana ekran kartı önermeniz.he bu arada sistem için de tavsiyelerde bulunursanız sevinirim..İyi forumlar !

Seçtiğiniz anakart pek ileriye dönük olmamış, Fx ve yeni gelecek olan işlemcileri desteklemiyor.

Benim önerim ;
    http://www.teknobiyotik.com/outlet/aerocool-vs-9-550w-mid-tower-oyuncu-kasasi-outlet-7161.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-970a-g46-970a-g46-amd-970+sb950-am3+-ddr3-2133mhz(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59026

İşlemci iyi.
    Kingston HyperX 4Gb(2*2)1333 Mhz DDR3 RAM CL7 '' Bu ram nere satılıyor ve fiyatı ne kadar ?

HD 6850 iyi seçim olur

• i3 2100 ve H77 anakart al derim ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnksy92

quote:

Seçtiğiniz anakart pek ileriye dönük olmamış, Fx ve yeni gelecek olan işlemcileri desteklemiyor.

Benim önerim ;
    http://www.teknobiyotik.com/outlet/aerocool-vs-9-550w-mid-tower-oyuncu-kasasi-outlet-7161.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-970a-g46-970a-g46-amd-970+sb950-am3+-ddr3-2133mhz(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59026

İşlemci iyi.
    Kingston HyperX 4Gb(2*2)1333 Mhz DDR3 RAM CL7 '' Bu ram nere satılıyor ve fiyatı ne kadar ?

HD 6850 iyi seçim olur

önerdiğiniz kasa 500w benim almak istediğim kasa 600w.ne kadar yüksek o kadar iyi.fiyat açısından da uygun :).o önerdiğiniz anakart'ı görmemiştim almak istediğimden daha iyiye benziyor teşekkür ederim :).ram'i gitti gidiyor veya hepsi burada da görmüştüm ikisinden birisi..

Brokencross intel dizmek istediğim zaman fiyat biraz daha yükseliyor.sıkıntıya sokar beni :).amd ati uygun ve performans açısından da iyi.teşekkür ederim ilgin için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hsnksy92

quote:

Benim önerim ;

İşlemci iyi.

HD 6850 iyi seçim olur

önerdiğiniz kasa 500w benim almak istediğim kasa 600w.ne kadar yüksek o kadar iyi.fiyat açısından da uygun :).o önerdiğiniz anakart'ı görmemiştim almak istediğimden daha iyiye benziyor teşekkür ederim :).ram'i gitti gidiyor veya hepsi burada da görmüştüm ikisinden birisi..

Brokencross intel dizmek istediğim zaman fiyat biraz daha yükseliyor.sıkıntıya sokar beni :).amd ati uygun ve performans açısından da iyi.teşekkür ederim ilgin için

500 değil 550 watt ; havalandırması ve kalitesi bakımından daha iyi olan aerocool öneririm. Kasa bir kere alınır Fiyat olarak da aralında çok fark var.

Ram i sorma sebebim ise ; elimde A-data extreme 2x2gb 1333 mhz cl7 soğutuculu ram bulunmakta, 60 Liraya vereceğim bilgin olsun

Ram bu :

Yardıma İhtiyacım Var Beyler..

• 550w az gelebilir.alacağım ekran kartın da karara vardım HD6850 olacak bu kart ta tam yük altında az buz yemiyor :).e bunun işlemcisi var daha soğutucusu var :).soğutucum xigmatek red scorpion bu arada

ram'ler için sağol düşünebilirim :) (almak istediğim ram'in fiyatı 70 lira onları elden çıkarman biraz zor olur o fiyata:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümük-ü Daim -- 29 Temmuz 2012; 2:31:25 >
  • quote:

550w az gelebilir.alacağım ekran kartın da karara vardım HD6850 olacak bu kart ta tam yük altında az buz yemiyor :).e bunun işlemcisi var daha soğutucusu var :).soğutucum xigmatek red scorpion bu arada

ram'ler için sağol düşünebilirim :) (almak istediğim ram'in fiyatı 70 lira onları elden çıkarman biraz zor olur o fiyata:))

Az gelmez, çok bile :) 450w ile tam yükte çalışır bu sistem :) xigmatek yerine şiddetle sunbeam core contact freezer öneririm ; 10-15 derece daha fark atar. :)

Hocam ramin linkini atarmısın ?
  • link atmayayım şimdi ceza fln :).bimeks te ve gitti gidiyor da var ama sitelerden almayacağım için onlar önemli değil :) gidip sormam lazım tanıdıklarıma ancak o zaman söyleyebilirim net bir şey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.