Şimdi Ara

Yardıma ihtiyacım var.. ( Lenovo Y700 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.. Lenovo Y700 laptopum var Win 10 kurulu. Powermill diye bi program yükledim crackli ilk zamanlar gayet güzeldi çalıştı sıkıntısız.. Lakin Windows 10 a gelen son güncellemelerden sonra programa çift tıklıyorum hiç bir tepki vermiyor, açılmıyor. Herşeyi denedim sistemi baştan kurdum Win. Defenderi devre dışı bırakıp programı baştan yükledim yani ne yaptıysam olmadı. Windows 7 ye geçmek istiyorum. İnternetten biraz araştırdım Driverları bulamadım. Sizlerin bilgisi varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler..

• Yokmu yardım edicek arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProbLemmm P kullanıcısına yanıt
    Powermill kısayoluna sağ tıkla
    özellikler>uyumluluk>win 7 uyumluluk modunda çalıştır.
    7 ile olmazsa 8.1 de dene. Çalışması lazım.
    Not: programın internete çıkışı varsa; lisans kontrol edip kendini kısıtlamış olabilir.
  • Denedim hespini. Programı kuran arkadaşında bilgisayarında var sorunsuz kullanıyor Win. 10 a geçti kurdu çalıştırdı bi sıkıntı olmadı Win. 10 beğenmedi tekrar 7 ye geçti kullanmaya devam ediyor. Herşeyi denedim olmuyor Win. 10 la alakalı bi problem galiba. Yalnız Powermill ile beraber kurulan '' EXCHANGE '' diye bi program var resimleri açmak için o çalışıyor sıkıntı yok powermill açılmıyor saçma sapan bi problem. Yokmu yardım edebilecek arkadaşlar lütfen..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardıma ihtiyacım var
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.