Merhaba arkadaşlar.. Lenovo Y700 laptopum var Win 10 kurulu. Powermill diye bi program yükledim crackli ilk zamanlar gayet güzeldi çalıştı sıkıntısız.. Lakin Windows 10 a gelen son güncellemelerden sonra programa çift tıklıyorum hiç bir tepki vermiyor, açılmıyor. Herşeyi denedim sistemi baştan kurdum Win. Defenderi devre dışı bırakıp programı baştan yükledim yani ne yaptıysam olmadı. Windows 7 ye geçmek istiyorum. İnternetten biraz araştırdım Driverları bulamadım. Sizlerin bilgisi varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler..
Yokmu yardım edicek arkadaşlar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ProbLemmmP
kullanıcısına yanıt
Powermill kısayoluna sağ tıkla özellikler>uyumluluk>win 7 uyumluluk modunda çalıştır. 7 ile olmazsa 8.1 de dene. Çalışması lazım. Not: programın internete çıkışı varsa; lisans kontrol edip kendini kısıtlamış olabilir.
Denedim hespini. Programı kuran arkadaşında bilgisayarında var sorunsuz kullanıyor Win. 10 a geçti kurdu çalıştırdı bi sıkıntı olmadı Win. 10 beğenmedi tekrar 7 ye geçti kullanmaya devam ediyor. Herşeyi denedim olmuyor Win. 10 la alakalı bi problem galiba. Yalnız Powermill ile beraber kurulan '' EXCHANGE '' diye bi program var resimleri açmak için o çalışıyor sıkıntı yok powermill açılmıyor saçma sapan bi problem. Yokmu yardım edebilecek arkadaşlar lütfen..