Şimdi Ara

Yardıma ıhtıyacım War RolBack Konusunda Yardım Edebılecek Warsa..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Charım 3 gun Once bosaltıldı soyuldu we o gun cs ye post attım bırsey gelmedı ertesı gun attım we bugun bana yanıt werdıler sana yardımcı olabılecek bırıne ılettık mesajını gıbılerınden sızce daha ne yapabılırım rolback ıcınDaha Once Yaptıran Yada Isı Bılenler warsa forumdan yardımcı Olabılırler mı ?

• bende merak ediyorum nasıl yapılıyor bu rollback mykol'a tıklıyorum 5 tanemi ne seçenek var hangisine tıklayıp rollback istiycem?
  • Istemekle DeıL Sadace cs ye mesaj atıyorsun durumu arz edıyorsun we roalback ıstıyrosan tabı csye post atmak ıcın ıngılızce atman lazım dıkkate almaları ıcın we genelde premıumsuzlara bakmıolar
  • eskıden 1 gunde cozuyorduk bu ıslerı ama artık ımkansız bızım kendı charlarımız bıle hala beklıyor zor baya ama yaparlar emın ol derdını anlat saat tarıh yaz
  • zaten Artık Oyundan Bır amacım Kalmadı Yeterınce zevk aldım we bu aralar Hackler Böyle Olaylar Derken Oynama Hevesıde Kalmadı ama Neden Baskasını Mutlu edeyımkı Hıc Olmadı Itemlerı gerı Alıp Charı Satarım 65 LvL Yaptık O Kadar Kastık Kımse Istemez Charının Bosa Gıtmesını... artık Ingılızcesı Daha Iyı Olan Arklardanda yardım Isteyecem Cs ıcın Gercekten Cook farkedıyor Cunku..
  • 1 aydır rollback istiyorum hiçbir cvp vermediler bence uraşma bırak uskoyu hatta bırakabiliyosan toptan knight ı bırakmanı tavsiye ederim..

65 ten 56 ya düşürüldüm item alıp gitmiyolar lvl düşürüyolar emek hırsızları bulamadımda yapanı :S
  • Dedıgın En ıyı Cozum Aslında Bugun Roalback Atarlar yarın Kendılerı Calarlar Bu USKO böyle Oldu... ama En azından Hakkımı Alıp Bırakmak Daha mantıklı Gelıyor Bana Cunku Ortada Emek war Hemde Bu ılk hack deıl Charın 3. hack Yıyısı ama Bu Fena Koydu
  • bide bana sor senin 1 lvl düşürmüşler sanırım benm 10 lvl direk

ben toptan bırakım artık rollbackte istemiyom direk küfürlü mesajlar atıyom k2 ye
  • Ne Yazsan Haklısın walla Kardes böyle bır Oyunda Kasıyoruz Ne Dıeyım Keske Basından Baslamasaydım..
  • CS son gunlerde sapitti artik cevap vermiyorlar . copy past yapiyorlar mail cevaplarini bile .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.