Şimdi Ara

Yardıma Muhtacım :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Long Haul ve Euro Truck Simulator Bende Çalışmıyor :(

Sistem Özelliklerim

Pentium 4

3.00 GHZ işlemci

256 MB GeForce fx 5700 ekran kartı

512 mb Ram

Şöyle bir sorunum oluyor ; oyunun kısayoluna tıklıyorum gelen ekrandan start diyorum ve hiç birşey değişmiyor oyunda açılmıyor haliyle :)

sizce sorun nedir ? Bütün Ekran Ayarlarını Denedim Bu Arada :S

• tamam sana yardım edicez.aramızda para topluyoruz şu an bilgisayarının özeliklerini yükselticez inş
  • ekran kartının son guncel drevırlerını yukledınmı. ayrıca oyunda piksel shader destegı 3se oyun senın ekran kartında calısmaz.
    ayrıca LOUiE! ınsanları rencıde edıcekk esprıler yapma
  • quote:

Orjinalden alıntı: ploff

ayrıca LOUiE! ınsanları rencıde edıcekk esprıler yapma

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: fnurtan

Arkadaşlar Long Haul ve Euro Truck Simulator Bende Çalışmıyor :(

Sistem Özelliklerim

Pentium 4

3.00 GHZ işlemci

512 mb Ram

Şöyle bir sorunum oluyor ; oyunun kısayoluna tıklıyorum gelen ekrandan start diyorum ve hiç birşey değişmiyor oyunda açılmıyor haliyle :)

kardeş benim dier pc de pentium 4 2.8 işlemci 256 mb geforce nvidia fx 5500 ekran kartı ve 2gb ram vardı ama calısıyordu tahminim driver dandır dier arkadaşın dediği gibi bende son driverlar yüklü oyun launcherında 2 tane decenek oluroy birde directx ve baska bi sık dier sık otomatik secili belki o yazılım gereklidir directx le dene olmazsa driverdandır LOUIE adam yardım istemiş resmen küfretmişsin aynı durumda elime düşme

• quote:

Orjinalden alıntı: LOUiE!

tamam sana yardım edicez.aramızda para topluyoruz şu an bilgisayarının özeliklerini yükselticez inş

Sizin yaptığınıza espiri bile denilmez,Ayıp.

@fnurtan

muhtemelen ekran kartınızın sürücüsünden kaynaklanıyordur.

http://us.download.nvidia.com/Windows/175.19/175.19_geforce_winxp_32bit_english_whql.exe

Yukardaki sürücüyü indirip yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur[CrZy] -- 18 Ağustos 2008; 10:40:52 >

• quote:

tamam sana yardım edicez.aramızda para topluyoruz şu an bilgisayarının özeliklerini yükselticez inş

aaa ne dediğinin farkındamısın sen! adam sana hakaret davası açsa haklı çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

tutun beni yerlerdeyim

• quote:

quote:

• K-lite veya ace mega codec pack yüklü ise kaldırıp öyle deneyin.
  • quote:

quote:

işte sözün bittiği yer

ya bunu kasten mi yapıonuz ilgi çekmek içinmi

• Sonuçta milletin imkanları ile dalga geçilmesi pek hoş değil.
  • louie! bende senin için para toplayıp insancıl bir kalp almak isterdim ama parayla satmıyorlarmış ;)

burada yardım etmeye çalışan arkadaşlarda para olmasa da kendi vakitlerinden çalıp bana yardım edebilecek kadar insanlıkları var senin içinde keşke aynı şeyleri söyleyebilseydim keşke ;)

neyse lüzumsuzları bir yana koyalım arkadaşlar ben en temizi format attıktan sonra yükleyeyim bu ekran kartının güncelleştirmesini :)

onurcrzy kardeşim verdiğin link formattan önce işe yaramadı ama formattan sonra eminim yarayacak kaç yıllık pc anlıyorum artık huyundan suyundan :)

yardım edenlere teşekkürlerimi bir borç bilirim :)

İğrenç espri yapanları ve onun yardakçılarınıda kınıyorum ;)
  • quote:

louie! bende senin için para toplayıp insancıl bir kalp almak isterdim ama parayla satmıyorlarmış ;)

burada yardım etmeye çalışan arkadaşlarda para olmasa da kendi vakitlerinden çalıp bana yardım edebilecek kadar insanlıkları var senin içinde keşke aynı şeyleri söyleyebilseydim keşke ;)

neyse lüzumsuzları bir yana koyalım arkadaşlar ben en temizi format attıktan sonra yükleyeyim bu ekran kartının güncelleştirmesini :)

onurcrzy kardeşim verdiğin link formattan önce işe yaramadı ama formattan sonra eminim yarayacak kaç yıllık pc anlıyorum artık huyundan suyundan :)

yardım edenlere teşekkürlerimi bir borç bilirim :)

İğrenç espri yapanları ve onun yardakçılarınıda kınıyorum ;)

Arkadaşım sen ona bakma kendiside biliyor ne olduğunu, imzasına yazmış bak.

Ben de sürücüden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Oyunun sistem gereksimini bilmediğimden ekran kartı yeterlimidir onu bilemiyorum.

• quote:

Arkadaşlar Long Haul ve Euro Truck Simulator Bende Çalışmıyor :(

Sistem Özelliklerim

Pentium 4

3.00 GHZ işlemci

512 mb Ram

arkadasım sen kısayol yerine oyun a sag tıkla ozellikler hedef bul ordan bi de girmeyi dene crack falan yap olmadı ekran kartını degistir yada biseyler yuklemeyi unutmuusn dur bi bakı ver yani

• Sözün bittiği yer

Yardıma Muhtacım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 22 Ağustos 2008; 18:29:49 >
  • arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim :)

bir adet hard disk alıp yep yeni sistem kurunca çalıştı ekran kartının son yaması baya işe yaradı tekrar hepinize teşekkür ederim
  • Adama baya yardım ettiniz biraderler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.