Şimdi Ara

Yardımcı Kitap Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar seneye 8 oluyorum acaba bana soru bankası güzel olan yayınları söyler misiniz birde konu anlatımı güzel olanları söyler misiniz lütfen

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anafen konu anlatımlı soru bankası , coşku soru dünyası alabilirsin bunlar şimdilik yeterli olacaktır.
  • Öncelikle Merhaba,

*Bilfen soru bankasını öneririm.Bazı noktalarda biraz zordur.Bilfen soru bankasının özellikle fen kitabını şiddetle öneririm.
    *Fen dersinde Dört Renk Yayınları güzeldir.Testleri 4 tane zorluk seviyesine ayırmıştır ve her zorluk seviyesini farklı renklere boyamış bu yüzden yayının ismi Dört Renk Yayınları
    *Eğer bir derste devamlı sıkıntı yaşıyorsan (ben İnkılap dersinde sıkıntı yaşıyordum.) Editör Yayınlarının "Çevir Konu Çevir Soru" kitaplarını önerebilirim.Anafen Yayınlarının "Öğrencinin Not Defteri" kitaplarını önerebilirim.Son olarak Editör yayınlarının VIP konu anlatımlı kitaplarını önerebilirim.
    *Anafen Yayınlarının Multi Kitap serisini şiddetle öneririm.Ben set olarak tüm dersleri almıştım her dersin kitabı ayrı ayrı yanında 1 senelik Anafen TV üyeliği gelmişti.
    *Anafen Yayınlarının TEOG Tüm Dersler soru bankasını almanı öneririm.Sizin senenizde kitabın ismi MOS tüm dersler olabilir.
    *Esen Yayınlarının Matematik soru bankasını şiddetle almanı öneririm.Bu kitap biraz zordur.Ben ilk aldığımda 1 testi 1 saatte çözdüğüm oluyordu.Sızlana sızlana çözüyordum Ancak daha sonra alışınca deneme sınavında çıkan soruları kolayca yapmaya başladım.Çünkü zora alıştım.
    *MEB Kazanım Testlerini indir mutlaka ama mutlaka çöz sonuçta TEOG/MOS sınavını MEB hazırlıyor.
    *Son olarak Maltepe Yayınlarını öneririm.Bulunması biraz zordur.SBS döneminin kitabıdır.yaz tatilinde bile bulduğun gibi al derim.Benim bu sene çok işime yaradı.Mübalasız hayatımda gördüğüm en iyi kitap diyebilirim.

İyi Forumlar,
    Burgamer

• burgamer kullanıcısına yanıt
    Sağol abicim sana birşey daha soracağım brn inkılabta çok sorun yaşıyorum onun için ayrıca bir yayın önerir misin bide sence ders çalışırken geogebra gibi programlar kullanmalı mıyım

• Önemli değil ne demek Ben de İnkılap'ta sorun yaşıyordum.Öncelikle MEB'in hazırlamış olduğu EBA adında bir eğitim platformu var.Bu siteden sınıfını,dersini seçerek konuları ücretsiz izleyebilirsin benim çok işime yaradı.Ben 1. TEOG'ta 2 yanlışım vardı ve hepsi İnkılaptandı.2. dönem bir karar aldım.MEB her sene her ders için kazanım hazırlar ben bu kazınımları yazıcıdan çıkarttım ve dolabıma astım.Mesela ben bugün okulda 4. ünitedeyim ama evde 2. üniteyi tekrar ediyordum.Kazanım tablosunda tekrar ettiğim her kazanımın altını çizerek azar azar çalışmamı bitirdim.Özet defteri tutmanı öneririm biraz vaktini alır ama yararı olur.Program kullanmanı tavsiye etmem çünkü programın açık olduğu cihaza bakmaktan derse odaklanamazsın masanda teknolojik alet bulundurmamaya çalış.Özellikle telefon bildirim gelir bi bakayım dersin ve bir bakmışsın 1 saat telefonda oyalanmışsın.Sadece telefon/tablet cihazını İngilizce veya Türkçe gibi derslerde yanın bulundurmanı tavsiye ederim.Sözlükle vakit kaybetmektense hızlıca telefon/tablet cihazından işini görebilirsin.

Ama hocam ben şöyle düşünüyorum brnim kağıt ile ilgili bir fobim var o yüzden mümkün olduğunca kağıt kullanımından kaçınmak istiyorum o yüzdende tabletten test çözmek veya kpnu anlatımlarda sözlük gibi arayıp bulmak istiyorum sizce yinede bu yankış bir düşünce mi

• quote:

Orijinalden alıntı: LordErenAtakan2

Ama hocam ben şöyle düşünüyorum brnim kağıt ile ilgili bir fobim var o yüzden mümkün olduğunca kağıt kullanımından kaçınmak istiyorum o yüzdende tabletten test çözmek veya kpnu anlatımlarda sözlük gibi arayıp bulmak istiyorum sizce yinede bu yankış bir düşünce mi

Kağıt fobiniz nasıl var anlamadım doğrusu.Benim düşünceme göre tabletten soru çözmek pek fayda sağlamaz.Okuldaki yazılıları nasıl yapıyorsunuz tabletten mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordErenAtakan2

Kağıt fobiniz nasıl var anlamadım doğrusu.Benim düşünceme göre tabletten soru çözmek pek fayda sağlamaz.Okuldaki yazılıları nasıl yapıyorsunuz tabletten mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayır kağıttan ama psikolojik bir rahazsızlığım var kağıda dokununca kendimi huzursuz hissediyorum vr ona takılıyorum ayrıca tableti test çözmek için konu anlatımı için kullanacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.