Şimdi Ara

Yardımcı Olabilecek Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yeni mezunum, askerden geldikten sonra hemen işe girdim ve yaklaşık 25 gün çalıştıktan sonra oradan özel bir neden dolayısıyla kendim ayrılmak zorunda kaldım. Şuan başka görüşmelerine gideceğim, ve acaba eski çalıştığım iş yeriyle ilgili bahsetsem mi bahsetmesem mi bilmiyorum. Eğer bahsedersem iyi karşılanmayacak diye düşünüyorum. (Kovuldum sanmasınlar, ya da 25 günde hemen bırakmış diye düşünmesinler diye) Bahsetmezsem daha temiz olacak fakat eğer ki bana sigorta kayıdı açılırken eski çalıştığım yeri görürlerse tepkileri ne olur bir de bu durum var. (Sonuçta bana SSK kaydı açılmış durumda) Bu kayıt görülebilir mi ki acaba? Aslında bir taraftan bilgiye, bir taraftan da fikre ihtiyacım var.

Belki konuyu doğru yere açamadım farkındayım ama başka uygun konu başlığı da bulamadım, bu yüzden modaratörden konunun burada kalmasını rica edeceğim.

Cevaplarınız için çok teşekkürler.

• kardeş, ne yaşadıysan gerçekleri söyle, ne diye iyi karşılanmasın? Dersinki böyle böyle bir tecrübe yaşadım, bana uygun olmadığını düşündüm oradan ayrıldım diye. Bunda saklayacak, panik yapcak bişey yok. Sonuçta evlenmiyorsun iş görüşmesine gidiyorsun.

Bide unutma, insan yapısı gereği bazı şeyleri gözünde büyütüyor, sen seninle iş görüşmesi yapacak kişinin umrunda olduğunu mu düşünüyorsun? 10 dakika 15 dakika konuşacaksınız, eğer zaten kendini anlatabiiyorsan yada anlatabileceğin birşeyler varsa, kendini geliştirmişsen gerisi geliyor.

Şöylede bir örnek vereyim eğer bizim şirkete iş görüşmesine gelseydin ve eski çalıştığın yerden bahsetseydin benim patronların hoşuna giderdi. Adam bişeyler yapmaya çalışmış falan derlerdi.

Umarım yardımcı olmuşumdur

Saygılar
  • İlgilendiğin için teşekkür ederim MICROBE, farklı bir görüş açısı sundun benim için. Fakat toplamda sadece 1 ay çalıştığım için endişeleniyorum, belki en azından 3-4 ay olsaydı böyle olmazdı. Bu şekilde olunca çok farklı düşünüyorlar acaba gitti hemen kovuldu mu falan diye. Gerçekten moralim çok bozulmuş durumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.