Şimdi Ara

Yardımcı olabilecek varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi canlı yayınlanan bir arena maçı izliyorum . Goblin pirest kendini n.e female yapıyor , bu arena içindede değişmiyor . Bunu nasıl yaptığı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravalond -- 22 Ağustos 2011; 15:48:55 >

• Mind kontrol olmasın o :D
  • bi item var, molten dailylerinde veriyolar bi süreliğine alevli elf e çeviriyo o dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesus

Arkadaşlar şimdi canlı yayınlanan bir arena maçı izliyorum . Goblin pirest kendini n.e female yapıyor , bu arena içindede değişmiyor . Bunu nasıl yaptığı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ?

Farketmiyor o, yine düşman olarak gözüküyor...
  • 1- mind control değil :)

2- Bir süreliğini alevli n.e yapan şeyde değil . Zaten o tarz ırk değişimleri sağlayan metaryaller arenada kullanılmıyor . Yani bu adam sanırım bunu bi addon veya program yardımıyla yapıyor ve sadece kendi ekranında n.e olduğunu görüyor . Karşısındakiler onu yine goblin olarak görüyor yani.

3- Farketmediğini bende biliyorum :) . Ama bende arenada n.e olarak oynamak isterdim :D Sadece adamda olduğu gibi benim ekranımda gözükse yeterli . Bilen birinin çıkacağını tahmin ediyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravalond -- 22 Ağustos 2011; 16:12:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

bi item var, molten dailylerinde veriyolar bi süreliğine alevli elf e çeviriyo o dur.

Çok biliyon. Git stajını yap la.
  • Yanlış hatırlamıyorsam ne addon ne de program. Öyle bir bug vardı. Nette araştırırsan bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 22 Ağustos 2011; 16:24:02 >
  • Tamam ben bi bakayım ona Videolarda çok görüyorum bu aralar bunu . Arenada n.e warrior olarak oynaması güzel olucak
  • Ahanda bu.. 3.3 Patch ile düzeltilmiş diyorlar ama bilemeyeceğim o kadarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

Ahanda bu.. 3.3 Patch ile düzeltilmiş diyorlar ama bilemeyeceğim o kadarını.

5 dk önce canlı videoda gördüm hocam . Adam arenada n.e healer olarak miss gibi oynuyordu . Her arenadan çıktıgında gobline tekrar geri dönüyordu . Arenaya girdiği gibi n.e oluyordu

• Hepiniz mi fakirsiniz ya
    Azshara'dan alınan bir itemla kendilerini Sadece N.E değil cübbeli hayalet bayan N.Elf'e çeviriyorlar.
    Item'da bu ;
    http://www.wowhead.com/item=68806
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Hepiniz mi fakirsiniz ya
    Azshara'dan alınan bir itemla kendilerini Sadece N.E değil cübbeli hayalet bayan N.Elf'e çeviriyorlar.
    Item'da bu ;

Arenada kullanılmıyor ama

• bir arkeoloji trinketi vardı, birinin goruntusunu kendine kopyalıyor. arenada çalısıyormu bilmiyorum. miror lu bir sey ismi...
  • quote:

quote:

Hepiniz mi fakirsiniz ya
    Item'da bu ;

Arenada kullanılmıyor ama

Direkt N.E'ye çeviren bu ama

• quote:

Orijinalden alıntı: druen

bir arkeoloji trinketi vardı, birinin goruntusunu kendine kopyalıyor. arenada çalısıyormu bilmiyorum. miror lu bir sey ismi...

Hayır çalışmıyor . Benim bahsettiğim şey @Elemriel gösterdiği videodaki gibi birşey. Yani adamın goblinken giydiği gear n.e olunca değişmiyor . Sadece ırkı değişiyor . Öyle bufflı trinketli birşeyde değil :) . Zaten adamın buff kısmındada bu tarz birşey yoktu
  • quote:

quote:

bir arkeoloji trinketi vardı, birinin goruntusunu kendine kopyalıyor. arenada çalısıyormu bilmiyorum. miror lu bir sey ismi...

Hayır çalışmıyor . Benim bahsettiğim şey @Elemriel gösterdiği videodaki gibi birşey. Yani adamın goblinken giydiği gear n.e olunca değişmiyor . Sadece ırkı değişiyor . Öyle bufflı trinketli birşeyde değil :) . Zaten adamın buff kısmındada bu tarz birşey yoktu

Dostum Elemriel'in gösterdiği şeyi adam kendi görür sadece.Sen göremezsin.
    Benim yolladığım itemda sadee Weapon gözüküyor.

• quote:

quote:

quote:

Dostum Elemriel'in gösterdiği şeyi adam kendi görür sadece.Sen göremezsin.
    Benim yolladığım itemda sadee Weapon gözüküyor.

Zaten bende yukarıda belirttim bunu . Sadece kendimin göreceğimi biliyorum :) . Amacım orc warriorümle canım sıkılınca arenada n.e warrior olarak oynayabilmek :D . Parasız zahmetsiz faceroll hemde hordeyken n.e olmak

• @Z.K

Artesus zaten bu değişimi yalnızca yapan kişinin gördüğünü, arenadaki insanların onu normal görüntüsünde gördüklerini söylüyor.Karşısına gelen bir rakipten ya da takım arkadaşından bahsetmiyor. Xfire gibi bir siteden canlı yayın videolarının birinde izlemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 22 Ağustos 2011; 16:54:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

@Z.K

Artesus zaten bu değişimi yalnızca yapan kişinin gördüğünü, arenadaki insanların onu normal görüntüsünde gördüklerini söylüyor.Karşısına gelen bir rakipten ya da takım arkadaşından bahsetmiyor. Xfire gibi bir siteden canlı yayın videolarının birinde izlemiş.

Aynen öyle sitesine varıncaya kadar bildin ..
  • Sadece senin ve o addonun bulundugu kisilerin görebildigi tittle yapma addonu vardı bi ara belki buda o tip bi program olabilir ( orjinal server olduguna emin misin peki? Belki private serverdır?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.