Jack London'un Beyaz Diş kitabını şiddetle tavsiye ederim akıcı ve sade bir üsluba sahip bir kitaptır...
Okulda okutmuşlar o kitabı. Yine de sağ ol .
rica ederim
Hp serisini hediye et zaten o seriyi bitirdikten sonra kitap kurdu olur. Dan brown da vincinin şifresi, melekler ve şeytanlar, kayıp sembol. Korku ve gerilim seviyorsa stephen king romanlarını da tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: thewood
quote:
Orijinalden alıntı: Kinslayer
Çavdar Tarlasında Çocuklar'ı gözüm kapalı öneriyorum o yaştaki bir çocuğa. Siz de okuyun hatta.
Sağ olun bende listeme aldım .
Ne demek. Ben de o yaşlarda okusaymışım keşke, Harry Potter ile zaman geçireceğime.
quote:
quote:
quote:
Çavdar Tarlasında Çocuklar'ı gözüm kapalı öneriyorum o yaştaki bir çocuğa. Siz de okuyun hatta.
Ne demek. Ben de o yaşlarda okusaymışım keşke, Harry Potter ile zaman geçireceğime.
Harry Potter'ı küçümsüyormuşsunuz gibi geldi
quote:
Orijinalden alıntı: kraljoe31
Bende 8.sınıfa gidiyorum en çok beğendiğim kitapları yazayım:Saftirik Gregin Günlüğü,Ulysses Moore,Harry Potter serisi,Ateş hırsızı. Ben Yüzüklerin efendisini okuyacağım sizce bir sorun olur mu?
Önce Hobbit'i oku.
quote:
Orijinalden alıntı: hoppitik12
quote:
quote:
quote:
Harry Potter'ı küçümsüyormuşsunuz gibi geldi
Ticari başarısını, pazarlanmasını küçümsemeye kimsenin dili varmaz. Ama edebi açıdan bakıyorsak, hele Salinger'la karşılaştırıyorsak, doğrudur küçümsüyorum.
Sefiller ve Monte Kristo Kontu okunabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: blackemre
klasikler yeniler için iyi olur mu sizce ?
quote:
quote:
Her klasik herkes için başarılı olmayabilir.Ama söylediğim kitaplar yeni popiler bir çok kitaptan daha başarılı...
quote:
quote:
quote:
Her klasik herkes için başarılı olmayabilir.Ama söylediğim kitaplar yeni popiler bir çok kitaptan daha başarılı...
Denesin o zaman . Teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: kraljoe31
Bende 8.sınıfa gidiyorum en çok beğendiğim kitapları yazayım:Saftirik Gregin Günlüğü,Ulysses Moore,Harry Potter serisi,Ateş hırsızı. Ben Yüzüklerin efendisini okuyacağım sizce bir sorun olur mu?
Yüzüklerin efendisini okurken sıkılabilirsin ağır bir kitap...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme