Şimdi Ara

Yardımcı olabilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar kuzenim yeni yeni kitap okuma alışkanlığını kazandırmaya başladık. Ve bunu bırakmasını istemiyorum. Türkçe paragraflarını hızlı ve anlayarak okuması ona hep artı katacağı için. Ona aldığım kitapları hepsini okudu. . Bu arada 8. sınıfa gidiyor. Kitaplar şunlar:

1- Don Kişot

2- Beyaz Gemi

3- Aklından Bir Sayı Tut

4- Percy Jackson ve Olimposlular

5- Denemeler (sona doğru canı sıkılmış)

Aldıklarım bunlardı ayrıca okuduğu kitaplar vardır ama onların ismi aklıma gelmedi. Percy'i çok hızlı okumuş. Ve Aklından Bir Sayı Tut'u çok beğenmiş. Başlarda sıkılmış ama genel olarak hoşuna gitmiş . Düşündüm acaba Polisiye falan mı seviyor. Grange kitapları okutmayı düşünüyorum.

Konuyu açmamda ki sebep sizinde tavsiyeleriniz varsa onu sıkmadan , hızlı ve seri okuyabileceği kitaplar tavsiye etmeniz. Hem bazı kitapları bende okumuş olurum :)

• Bende 8.sınıfa gidiyorum en çok beğendiğim kitapları yazayım:Saftirik Gregin Günlüğü,Ulysses Moore,Harry Potter serisi,Ateş hırsızı. Ben Yüzüklerin efendisini okuyacağım sizce bir sorun olur mu?
  • quote:

Bende 8.sınıfa gidiyorum en çok beğendiğim kitapları yazayım:Saftirik Gregin Günlüğü,Ulysses Moore,Harry Potter serisi,Ateş hırsızı. Ben Yüzüklerin efendisini okuyacağım sizce bir sorun olur mu?

Canın sıkılabilir biraz Yüzüklerin efendisinde. Onun için kuzenime onu sonradan okutmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thewood

quote:

Bende 8.sınıfa gidiyorum en çok beğendiğim kitapları yazayım:Saftirik Gregin Günlüğü,Ulysses Moore,Harry Potter serisi,Ateş hırsızı. Ben Yüzüklerin efendisini okuyacağım sizce bir sorun olur mu?

Canın sıkılabilir biraz Yüzüklerin efendisinde. Onun için kuzenime onu sonradan okutmayı düşünüyorum.
    percy sevdiyse devam et o seriden bitirsin bir devamlılık sağlamış olursun ondan sonra grange harry dublörün dilemması gibi komik bir kitap okutabilirsin dan brown olabilir teknelojiyle alakası varsa dijital kale açlık oyunları başlarda bunaltma sonra hiç okumaz popüler okusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabhaz -- 13 Şubat 2012; 21:17:08 >
  • 80 Günde dünya turu sıkılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabhaz

percy sevdiyse devam et o seriden bitirsin bir devamlılık sağlamış olursun ondan sonra grange harry dublörün dilemması gibi komik bir kitap okutabilirsin dan brown olabilir teknelojiyle alakası varsa dijital kale açlık oyunları başlarda bunaltma sonra hiç okumaz popüler okusun.

percy'ın serısı bıttı. Zaten o zaman dan browndan baslatalım. Tesekkurler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sabhaz

percy'ın serısı bıttı. Zaten o zaman dan browndan baslatalım. Tesekkurler.

Alıntıları Göster
    8. sınıfa gidiyorum Harry Potter serisini okuta bilirsin ben çok sevmiştim. Alacakaranlığa başlamayı düşünüyorum siz ne dersiniz. Bu arada Eragon seriside güzel birde yeğninizin kızmı erkek mi olduğunu söylerseniz daha iyi olur ;)

• Siz kuzeninize yalnızca Harry Potter serisini hediye edin. Seriyi bitirince kitapçıya kendi başına gittiğine şahit olacaksınız. ;) Bende böyle bir etki oluşturmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razer

Siz kuzeninize yalnızca Harry Potter serisini hediye edin. Seriyi bitirince kitapçıya kendi başına gittiğine şahit olacaksınız. ;) Bende böyle bir etki oluşturmuştu.

Öneri için sağ ol. Öyle yapıcam.
  • Açlık Oyunları serisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever Support

Açlık Oyunları serisi.
    Şimdi aklıma geldi. Eğer erkekse tabi "biraz ağır kaçar" ama Taht Oyunlarını okuta bilirsin HP bana okuma alışkanlığı kazandırdı okutmayı unutma bir Eragon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoppitik12

Şimdi aklıma geldi. Eğer erkekse tabi "biraz ağır kaçar" ama Taht Oyunlarını okuta bilirsin HP bana okuma alışkanlığı kazandırdı okutmayı unutma bir Eragon.

Erkek . O kitabın dizisini birlikte izliyoruz.
  • quote:

quote:

O zaman kitabını okuta bilirsin ancak "birazcık" ağır bir kitap.
  • quote:

quote:

quote:

Ben okurum o zaman. O sonra okur. Diziyi anlamakta yardımcı olur mu ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kişilerin görüşü değişir ama Bence En başta "mutlaka" diziyi izlemeli çünkü ben bile dizileri izlediğim halde isimleri unutuyorum çok zor olur direk kitabı okursa.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kişilerin görüşü değişir ama Bence En başta "mutlaka" diziyi izlemeli çünkü ben bile dizileri izlediğim halde isimleri unutuyorum çok zor olur direk kitabı okursa.

Alıntıları Göster
    Jack London'un Beyaz Diş kitabını şiddetle tavsiye ederim akıcı ve sade bir üsluba sahip bir kitaptır...

• quote:

quote:

Siz kuzeninize yalnızca Harry Potter serisini hediye edin. Seriyi bitirince kitapçıya kendi başına gittiğine şahit olacaksınız. ;) Bende böyle bir etki oluşturmuştu.

Ne demek. Yeter ki insanlar kitap okusun. Biz öneri için buradayız. Ne zaman isterseniz danışabilirsiniz. :)
  • quote:

quote:

quote:

Ne demek. Yeter ki insanlar kitap okusun. Biz öneri için buradayız. Ne zaman isterseniz danışabilirsiniz. :)

Alıntıları Göster
    Çavdar Tarlasında Çocuklar'ı gözüm kapalı öneriyorum o yaştaki bir çocuğa. Siz de okuyun hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: emirhan75

Jack London'un Beyaz Diş kitabını şiddetle tavsiye ederim akıcı ve sade bir üsluba sahip bir kitaptır...

Okulda okutmuşlar o kitabı. Yine de sağ ol .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinslayer

Çavdar Tarlasında Çocuklar'ı gözüm kapalı öneriyorum o yaştaki bir çocuğa. Siz de okuyun hatta.

Sağ olun bende listeme aldım .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.