Şimdi Ara

Arduino konusunda acemiyim. Yardım edebilecek olan var mı? Kurduğum devrede yanlış bağlantı olup olmadığına bakabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum biraz uzun ama sabredip, okuyup yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Arduino ile ilk kez devre kuruyorum. Bir çalar saat devresi kuruyorum. Aşağıya atacağım linkteki fotolara ve şemaya göre kuruyorum devremi. Ama bazı kabloların nereye gittiği değil. Kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım ama doğru yaptım mı bilmiyorum. Devrenin kurulumunu daha tamamlamadığımdan ve kodlarını ardinoya atmadığımdan devreyi çalıştıramıyorum. O yüzden şu ana kadar yanlış bir bağlantı yaptım mı bilmiyorum. Devremin resimlerini atacam. Doğru yapılmış olanıyla karşılaştırma amaçlı şu linki atıyorum:
    http://fritzing.org/projects/arduino-****arm-clock
    Devremin resimleri az sonra gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu da benim kurduğum
    Bu mesaja eklenen görseller:

Arduino konusunda acemiyim. Yardım edebilecek olan var mı? Kurduğum devrede yanlış bağlantı olup olmadığına bakabilir misiniz? Arduino konusunda acemiyim. Yardım edebilecek olan var mı? Kurduğum devrede yanlış bağlantı olup olmadığına bakabilir misiniz? Arduino konusunda acemiyim. Yardım edebilecek olan var mı? Kurduğum devrede yanlış bağlantı olup olmadığına bakabilir misiniz? Arduino konusunda acemiyim. Yardım edebilecek olan var mı? Kurduğum devrede yanlış bağlantı olup olmadığına bakabilir misiniz? Arduino konusunda acemiyim. Yardım edebilecek olan var mı? Kurduğum devrede yanlış bağlantı olup olmadığına bakabilir misiniz?

• up
  • Breadboard olarak mukavva kullanma mallığında bulunduğum için özür dilerim. Devremin son hali fotolardadır. Butonları bağlayıp ve yazılımı atıp kurulumu tamamlayacam.

• Fotolar
    Bu mesaja eklenen görseller:

Arduino konusunda acemiyim. Yardım edebilecek olan var mı? Kurduğum devrede yanlış bağlantı olup olmadığına bakabilir misiniz? Arduino konusunda acemiyim. Yardım edebilecek olan var mı? Kurduğum devrede yanlış bağlantı olup olmadığına bakabilir misiniz? Arduino konusunda acemiyim. Yardım edebilecek olan var mı? Kurduğum devrede yanlış bağlantı olup olmadığına bakabilir misiniz?

• Bağlantı şeması yok mu ? Bu şekilde nasıl yprum yapacağız?
  • Konuyu hortlatayım. O buton tarzı şey benim hatırladığım kadarıyla gücü ayarlamaya yarayan bir alet. Yani o aleti oraya koymanın çalar saatle alakasını göremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Arduino Mega mı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcun12122

Konuyu hortlatayım. O buton tarzı şey benim hatırladığım kadarıyla gücü ayarlamaya yarayan bir alet. Yani o aleti oraya koymanın çalar saatle alakasını göremedim.

Ekran contrast ayarı için koydum o çevirmeli düğmeyi.
  • Halledebildin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cakarinho

Halledebildin mi?

Hayır

YGS sağolsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.