Şimdi Ara

Yardımcı olurmusnuz Vista?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vista sürümünü yükledim hani oluyorya masaüstüne saat falan koyuyorsunuz onu nasıl yapacağım ben saat küçük resim falan koycam yardımcı olursanız sevinirim.

• evet arkadaşlar bende de aynı sorun var bir yardımcı olursanız sevinirim
  • Normalde vistayı yüklediysen 'sidebar' da gelir zati saat felan?Hatta saatin üzerinde sağ tuş yapıp modelini değiştirebilirsin.Aynı anda sidebar üzerinde resim koyup kaldırabilirsin.Sen yama felan mı yükledin?
  • hiç dosya gelmedi sadece bir tane geldi
    windows inspirat ... die bir şey var başka yokki
    bana saat falan çıkan vista adresi verirsen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eto_mehmet -- 14 Ekim 2007; 12:56:25 >
  • Bütün Vista sürümlerinde Side-Bar vardır. Orada saati 8 farklı şekilde görebilirsin. Veya Gadgets yükleyip seçenekleri çağaltabilirsin.
  • O dediğin şey Windows Sidebar'ın içinde Gadget dediğimiz bir araç.

Öncelikle Başlat menüsünden Windows Sidebar'ı (veya Türkçe'si ise Windows Kenar Çubuğu) bulup aç. Eğer bu ilk kullanışın ise zaten o saat otomatik gelecek. Yoksa, sağ tarafta açılan bölmede üstteki (+) işaretine gelip tıkla. Çıkan pencerede saati bulup sağ tıkla, Add / Ekle'ye tıkla.

Burada ise saat aracının üstüne gelip, bunun sağında çıkan küçük çekiç simgesine tıklayarak, saatinin hangi resimde, hangi temada olmasını istiyorsan onu ayarlayabilirsin. Ancak bildiğim kadarıyla kendi resmini koyamıyorsun. Yazı yazabiliyorsun yine oradaki ayarda (isim koyabiliyorsun.).
  • yada bana sizin dediğiniz gibi otomatik gelecek bir vista indirilebilecek adres verebilirmisiniz şimdiden tşk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardımcı olurmusunuz
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vista İnsprat XP üzerine kurulan bir tem dosyası, daha fazlası değil. Yine de XP'de saat falan istiyorsanız google'da sidebar for xp diye aratın bakalım. Vista kullanıcılarıda sidebar üzerine gelip sağ tık yapıp araç ekle diyecek ve saati çift tıklayacak hepsi bu...
  • ya ben sidebarı yükledim şimdi sağ tıklıyorum ama araç ekle falan yok :S
    Ve Saatleri bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eto_mehmet -- 14 Ekim 2007; 13:20:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eto_mehmet

ya ben sidebarı yükledim şimdi sağ tıklıyorum ama araç ekle falan yok :S
    Ve Saatleri bulamadım

Yardımcı olurmusnuz Vista?

Bunu hala göremiyorsan senin Vista da kurulum sorunu var demektir. Yeniden kur.
  • bana vista indire bileceğim bi adres verirmisiniz ordan indirim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acı-PoRTaKal -- 14 Ekim 2007; 16:12:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acı-PoRTaKal

bana vista indire bileceğim bi adres verirmisiniz ordan indirim bari

Burada o tür paylaşımlar yasak.
  • ok teşekkürler genede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.